Libnet.ro
UNICEF

13:30

Comisia pentru Rosia Montana, luni, vot final asupra proiectului.

România Liberă România Liberă,
Comisia pentru Rosia Montana, luni, vot final asupra proiectului.

Comisia parlamentara speciala pentru Rosia Montana se va reuni, luni seara, pentru a da votul final asupra proiectului de lege venit de la Guvern, relateaza Mediafax. Conducerea USL se va reuni, luni dimineata, iar tema votului final pe care Comisia pentru Rosia Montana trebuie sa il dea in ceea ce priveste proiectul de lege al Guvernului figureaza printre punctele principale de pe ordinea de zi. Citeste si: Surse: Comisia Rosia Montana va respinge proiectul Votul final in Comisia . continuă pe România Liberă

Antonescu, dupa intalnirea cu Ponta pe tema Rosia Montana: Luni in aceasta comisie trebuie sa se dea un vot final

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ca subiectul Rosia Montana a fost discutat cu premierul Victor Ponta, dar nu pe fond, precizand ca activitatea comisiei parlamentare va trebui sa inceteze luni dupa votul final. Liderul liberal a reiterat ca PNL ramane ferm pe pozitie si va vota impotriva acestui proiect de lege.

Sedinta Comisiei pentru Rosia Montana, suspendata. PNL acuza PPDD de tradare

Sedinta comisiei parlamentare privind Rosia Montana a fost suspendata miercuri noapte, din lipsa de cvorum. PNL i-a acuzat pe reprezentantii PPDD de tradare, dupa ce acestia nu au mai participat la lucrari.

Dans in jurul Rosia Montana

Parlamentarii PSD si PNL care fac parte din Comisia pentru Rosia Montana s-au facut, in aceasta saptamana, ca lucreaza intens la raportul final asupra proiectului aurifer, ca sa fie timp pentru jocurile de culise.

ROSIA MONTANA. intalnire Antonescu-Ponta dupa neintelegerile din Parlament.

UPDATE Victor Ponta si Crin Antonescu se intalnesc, la aceasta ora, la sediul USL pentru a stabili modul in care va vota comisia parlamentara pentru Rosia Montana. PSD si PNL au avut mai multe runde de negocieri intre parlamentarii din comisie, urmate, insa de neintelegeri. In cele din umra, comisia a decis sa finalizeze dezbaterea in seara aceasta, dar sa dea votul final luni. Crin Antonescu si Victor Ponta vor discuta,d e asemenea, bugetul pe anul 2014. UPDATE Presedintele comisiei, Darius .

Rosia Montana invrajbeste USL.

Aseara, pana la inchiderea editiei, cei doi lideri ai USL nu identificasera o formula de raport al comisiei speciale pentru proiectul de la Rosia Montana, care sa fie sustinuta, urmand sa continue discutiile. In plus, la Guvern a ajuns, aseara, si Insarcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA, Duane Butcher, dar nu a existat o confirmare oficiala a unei discutii pe tema Rosia Montana. Negocierea dintre liderii USL a survenit dupa doua zile agitate in comisia pentru Rosia Montana, marcate de .

VOT FINAL pe proiectul Rosia Montana. Comisia parlamentara se reuneste LUNI

Comisia parlamentara pentru Rosia Montana se reuneste luni pentru a da votul final pe proiectul de lege venit de la Guvern. Termenul de depunere a raportului expira astazi, insa comisia va mai.

Surse: Comisia Rosia Montana va respinge proiectul.

Comisia speciala Rosia Montana va respinge proiectul minier in forma trmisa de Guvern, transmite Agerpres, citand surse oficiale. Citeste si: Rosia Montana invrajbeste USL Raportul Comisiei va fi unul de respingere, deja fiind aproape finalizat. Au mai ramas doua amendamente. Urmeaza luni sa dam votul final care, cel mai probabil, va fi de respingere a proiectului in forma venita de la Guvern, au aratat sursele citate. Potrivit lui Darius Valcov, senator PSD si presedinte al Comisiei, in .

Uniti Salvam anunta un protest in fata Camerei Deputatilor de la ora 18.00/ Comisia Rosia Montana s-a reunit in sedinta, votul final ar putea fi dat luni

Comunitatea Uniti Salvam Rosia Montana a anuntat pe Facebook organizarea unui protest in fata Camerei Deputatilor joi, de la ora 18. Comisia speciala care analizeaza proiectul Rosia Montana s-a reunit joi in sedinta la ora 10. 00, iar votul final ar putea fi dat luni, au declarat pentru Agerpres surse oficiale. Pana la ora 14. 20 la eveniment si-au anuntat participarea circa 390 de persoane.

Comisia Rosia Montana s-a incurcat in virgule. Votul final, asteptat luni

Disputele intre liberali si social-democrati au continuat, joi, pe holurile Parlamentului, la scurt timp de la inceperea sedintei Comisiei Rosia Montana.

UPDATE Comisia Rosia Montana s-a incurcat in virgule. Membrii nu stiu cand vor da votul final

Disputele intre liberali si social-democrati au continuat, joi, pe holurile Parlamentului, la scurt timp de la inceperea sedintei Comisiei Rosia Montana.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2342 seconds )