Libnet.ro
UNICEF

15:00

Sedinta Comisiei pentru Rosia Montana, suspendata. PNL acuza PPDD de tradare

Antena3 Antena3,
Sedinta Comisiei pentru Rosia Montana, suspendata. PNL acuza PPDD de tradare

Sedinta comisiei parlamentare privind Rosia Montana a fost suspendata miercuri noapte, din lipsa de cvorum. PNL i-a acuzat pe reprezentantii PPDD de tradare, dupa ce acestia nu au mai participat la lucrari. continuă pe Antena3

Sedinta Comisiei Rosia Montana, suspendata dupa 10 ore. PNL acuza PPDD de tradare

Sedinta Comisiei parlamentare privind Rosia Montana a fost suspendata, miercuri noaptea, dupa ce reprezentantii PPDD au avut o discutie cu Gabriela Firea pe hol si n-au mai participat la lucrari cand s-a verificat cvorumul, iar PNL i-a acuzat pe acestia de tradare, scrie Mediafax.

Valcov: Sper ca in aceasta seara sa dam votul final in comisia pentru Rosia Montana

Presedintele Comisiei parlamentare pentru proiectul minier de la Rosia Monanta, Darius Valcov, a declarat, in aceasta seara, dupa sase ore de dezbateri, ca spera ca votul final asupra raportului pe proiectul de lege sa fie dat in cursul serii, el adaugand ca speranta moare ultima, conform surselor de presa.

ROSIA MONTANA. intalnire Antonescu-Ponta dupa neintelegerile din Parlament.

UPDATE Victor Ponta si Crin Antonescu se intalnesc, la aceasta ora, la sediul USL pentru a stabili modul in care va vota comisia parlamentara pentru Rosia Montana. PSD si PNL au avut mai multe runde de negocieri intre parlamentarii din comisie, urmate, insa de neintelegeri. In cele din umra, comisia a decis sa finalizeze dezbaterea in seara aceasta, dar sa dea votul final luni. Crin Antonescu si Victor Ponta vor discuta,d e asemenea, bugetul pe anul 2014. UPDATE Presedintele comisiei, Darius .

Rosia Montana invrajbeste USL.

Aseara, pana la inchiderea editiei, cei doi lideri ai USL nu identificasera o formula de raport al comisiei speciale pentru proiectul de la Rosia Montana, care sa fie sustinuta, urmand sa continue discutiile. In plus, la Guvern a ajuns, aseara, si Insarcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA, Duane Butcher, dar nu a existat o confirmare oficiala a unei discutii pe tema Rosia Montana. Negocierea dintre liderii USL a survenit dupa doua zile agitate in comisia pentru Rosia Montana, marcate de .

Purtatorul de cuvant al Guvernul: In sedinta de astazi s-a discutat despre transferul Minvest Rosia Montana inapoi la ministerul Economiei. Nu a fost luata nicio decizie

Guvernul a discutat in sedinta de miercuri proiectul prin care Societatea Minvest Rosia Montana ar urma sa fie transferata de la ministrul delegat pentru Investitii, Dan Sova PSD), inapoi la Ministerul Economiei PNL), a afirmat purtatorul de cuvant al Guvernului, Mirel Palada. Intrebat ce s-a discutat, Palada a spus ca s-a discutat ca se va discuta intr-o alta sedinta. Astfel, nu a fost luata nicio decizie deocamdata.

UPDATE. Lucrarile Comisiei Rosia Montana, suspendate.

UPDATE: Lucrarile Comisiei Rosia Montana au fost suspendate, din lipsa de cvorum, transmite Digi 24. --- Presedintele Comisiei Rosia Montana, Darius Valcov, a anuntat ca membrii sai vor sa incheie miercuri seara lucrarile. Totusi, surse citate de Agerpres sustin ca lucrarile se vor prelungi si in zilele urmatoare. Am trecut de prima parte, suntem la a doua parte a raportului raportul va avea trei parti - n. r. Am trecut de problemele socio-economice, acum am ajuns la cele de patrimoniu .

Uniti Salvam anunta un protest in fata Camerei Deputatilor de la ora 18.00/ Comisia Rosia Montana s-a reunit in sedinta, votul final ar putea fi dat luni

Comunitatea Uniti Salvam Rosia Montana a anuntat pe Facebook organizarea unui protest in fata Camerei Deputatilor joi, de la ora 18. Comisia speciala care analizeaza proiectul Rosia Montana s-a reunit joi in sedinta la ora 10. 00, iar votul final ar putea fi dat luni, au declarat pentru Agerpres surse oficiale. Pana la ora 14. 20 la eveniment si-au anuntat participarea circa 390 de persoane.

Guvernul vrea sa transfere Minvest Rosia Montana din nou la ministerul Economiei, condus de PNL. Dan Sova si-a incheiat misiunea

Societatea Minvest Rosia Montana, infiintata de Guvern pentru a se ocupa exclusiv de proiectul Rosia Montana, ar putea fi transferata de la ministrul delegat pentru Investitii, Dan Sova PSD), la Ministerul Economiei PNL), considerandu-se ca Sova si-a incheiat misiunea prin redactarea unei legi pe aceasta tema, scrie Mediafax, care citeaza un proiect de act normativ.

Surse: Raportul Comisiei pentru proiectul minier de la Rosia Montana va fi unul de respingere

Raportul Comisiei speciale care analizeaza proiectul de la Rosia Montana va fi unul de respingere, au declarat surse oficiale pentru Agerpres. Raportul Comisiei va fi unul de respingere, deja fiind aproape.

Surse: Comisia Rosia Montana va respinge proiectul.

Comisia speciala Rosia Montana va respinge proiectul minier in forma trmisa de Guvern, transmite Agerpres, citand surse oficiale. Citeste si: Rosia Montana invrajbeste USL Raportul Comisiei va fi unul de respingere, deja fiind aproape finalizat. Au mai ramas doua amendamente. Urmeaza luni sa dam votul final care, cel mai probabil, va fi de respingere a proiectului in forma venita de la Guvern, au aratat sursele citate. Potrivit lui Darius Valcov, senator PSD si presedinte al Comisiei, in .

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )