Libnet.ro
UNICEF

17:30

Surse: Raportul Comisiei pentru proiectul minier de la Rosia Montana va fi unul de respingere

B1 B1,
Surse: Raportul Comisiei pentru proiectul minier de la Rosia Montana va fi unul de respingere

Raportul Comisiei speciale care analizeaza proiectul de la Rosia Montana va fi unul de respingere, au declarat surse oficiale pentru Agerpres. Raportul Comisiei va fi unul de respingere, deja fiind aproape. continuă pe B1

Cristina Pocora (PNL): Proiectul privind Rosia Montana trebuie respins in Parlament

Purtatorul de cuvant al PNL, Cristina Pocora, membru in Comisia speciala privind Rosia Montana, a declarat, astazi, ca votul liberalilor va fi pentru respingerea proiectului de lege transmis de Guvern.

Valcov: Sper ca in aceasta seara sa dam votul final in comisia pentru Rosia Montana

Presedintele Comisiei parlamentare pentru proiectul minier de la Rosia Monanta, Darius Valcov, a declarat, in aceasta seara, dupa sase ore de dezbateri, ca spera ca votul final asupra raportului pe proiectul de lege sa fie dat in cursul serii, el adaugand ca speranta moare ultima, conform surselor de presa.

Valcov: Maine vom avea raportul final pe proiectul de lege Rosia Montana

Presedintele Comisiei privind proiectul legislative Rosia Montana, Darius Valcov, a declarat ca raportul final al forului va fi votat maine, dupa o intarzaiere de trei saptamani.

Valcov: Miercuri vom avea raportul final pe proiectul de lege Rosia Montana

Presedintele Comisiei privind proiectul legislative Rosia Montana, Darius Valcov, a declarat ca raportul final al forului va fi votat miercuri, dupa o intarzaiere de trei saptamani.

EXCLUSIV Raportul care poate opri exploatarea de la Rosia Montana

Adevarul a intrat in posesia documentului prin care arheologi britanici de la Universitatile Oxford si Leicester confirma autenticitatea raportului intocmit in 2010, la cererea Ministerului Culturii. Documentul arata ca zona Rosia Montana are potential de a deveni sit UNESCO si ca ar trebui conservata. Specialistii sustin ca acest raport poate opri exploatarea de la Rosia Montana.

Surse: Comisia Rosia Montana va respinge proiectul.

Comisia speciala Rosia Montana va respinge proiectul minier in forma trmisa de Guvern, transmite Agerpres, citand surse oficiale. Citeste si: Rosia Montana invrajbeste USL Raportul Comisiei va fi unul de respingere, deja fiind aproape finalizat. Au mai ramas doua amendamente. Urmeaza luni sa dam votul final care, cel mai probabil, va fi de respingere a proiectului in forma venita de la Guvern, au aratat sursele citate. Potrivit lui Darius Valcov, senator PSD si presedinte al Comisiei, in .

Crin Antonescu: Nu am discutat pe fond proiectul Rosia Montana. Raportul comisiei va fi dat luni

CrinAntonescu a declarat, joi, in urma intalnirii cu premierul Victor Ponta, ca nu s-a discutat pe fond proiectul Rosia Montana, insa comisia va da votul final luni. Am luat act de faptul ca luni.

Crin Antonescu: Nu am discutat pe fond proiectul Rosia Montana. Raportul comisiei va fi dat luni

CrinAntonescu a declarat, joi, in urma intalnirii cu premierul Victor Ponta, ca nu s-a discutat pe fond proiectul Rosia Montana, insa comisia va da votul final luni. Am luat act de faptul ca luni.

UPDATE. Lucrarile Comisiei Rosia Montana, suspendate.

UPDATE: Lucrarile Comisiei Rosia Montana au fost suspendate, din lipsa de cvorum, transmite Digi 24. --- Presedintele Comisiei Rosia Montana, Darius Valcov, a anuntat ca membrii sai vor sa incheie miercuri seara lucrarile. Totusi, surse citate de Agerpres sustin ca lucrarile se vor prelungi si in zilele urmatoare. Am trecut de prima parte, suntem la a doua parte a raportului raportul va avea trei parti - n. r. Am trecut de problemele socio-economice, acum am ajuns la cele de patrimoniu .

Incidente in timpul protestelor fata de proiectul Rosia Montana. Un tanar a fost luat de jandarmi dupa ce a aprins torte si fumigene

Peste o mie de persoane au protestat fata de proiectul minier de la Rosia Montana, dar si fata de exploatarea gazelor de sist. Pentru a zecea saptamana consecutiv, oamenii au manifestat timp de 10.

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3035 seconds )