Libnet.ro
UNICEF

17:30

Sedinta Comisiei Rosia Montana, suspendata dupa 10 ore. PNL acuza PPDD de tradare

Hotnews Hotnews,
 Sedinta Comisiei Rosia Montana, suspendata dupa 10 ore. PNL acuza PPDD de tradare

Sedinta Comisiei parlamentare privind Rosia Montana a fost suspendata, miercuri noaptea, dupa ce reprezentantii PPDD au avut o discutie cu Gabriela Firea pe hol si n-au mai participat la lucrari cand s-a verificat cvorumul, iar PNL i-a acuzat pe acestia de tradare, scrie Mediafax. continuă pe Hotnews

UPDATE. Lucrarile Comisiei Rosia Montana, suspendate.

UPDATE: Lucrarile Comisiei Rosia Montana au fost suspendate, din lipsa de cvorum, transmite Digi 24. --- Presedintele Comisiei Rosia Montana, Darius Valcov, a anuntat ca membrii sai vor sa incheie miercuri seara lucrarile. Totusi, surse citate de Agerpres sustin ca lucrarile se vor prelungi si in zilele urmatoare. Am trecut de prima parte, suntem la a doua parte a raportului raportul va avea trei parti - n. r. Am trecut de problemele socio-economice, acum am ajuns la cele de patrimoniu .

Sedinta Comisiei pentru Rosia Montana, suspendata. PNL acuza PPDD de tradare

Sedinta comisiei parlamentare privind Rosia Montana a fost suspendata miercuri noapte, din lipsa de cvorum. PNL i-a acuzat pe reprezentantii PPDD de tradare, dupa ce acestia nu au mai participat la lucrari.

Comisia Rosia Montana s-a incurcat in virgule. Votul final, asteptat luni

Disputele intre liberali si social-democrati au continuat, joi, pe holurile Parlamentului, la scurt timp de la inceperea sedintei Comisiei Rosia Montana.

UPDATE Comisia Rosia Montana s-a incurcat in virgule. Membrii nu stiu cand vor da votul final

Disputele intre liberali si social-democrati au continuat, joi, pe holurile Parlamentului, la scurt timp de la inceperea sedintei Comisiei Rosia Montana.

UPDATE Ponta si Antonescu, intalnire de urgenta pe tema Rosia Montana. Comisia a amanat din nou votul pe proiectul de lege

Disputele intre liberali si social-democrati pe tema proiectului legislativ privind exploatarea miniera d ela Rosia Montana au continuat, joi, pe holurile Parlamentului, la scurt timp de la inceperea sedintei.

Parlamentarii arunca pisica Montana inapoi la Ponta

Cele doua partide aflate la conducere, PSD si PNL, negociaza intens soarta proiectului de exploatare a aurului de la Rosia Montana in aceste zile, surse parlamentare sustinand ca este foarte posibil ca proiectul sa se reintoarca la liberali de la social-democratul Dan Sova. ---- * Update 07:23 Sedinta Comisiei Rosia Montana, suspendata Sedinta Comisiei parlamentare privind Rosia Montana a fost suspendata, ieri noapte, dupa ce reprezentantii PPDD au avut o discutie cu Gabriela Firea pe hol si n-au mai participat la lucrari cand s-a verificat cvorumul, iar PNL i-a acuzat pe acestia de tradare.

Razboi rece la Comisia Rosia Montana. Sedinta, suspendata din lipsa de cvorum

Sedinta Comisiei Rosia Montana s-a suspendat, miercuri, din lipsa de cvorum, la scurt timp dupa ce parlamentarii PPDD au parasit lucrarile. Ulterior, senatorul PPDD Constantin Popa a revenit si a acuzat membrii ramasi in sala ca i-au intins o capcana.

Valcov: Sper ca in aceasta seara sa dam votul final in comisia pentru Rosia Montana

Presedintele Comisiei parlamentare pentru proiectul minier de la Rosia Monanta, Darius Valcov, a declarat, in aceasta seara, dupa sase ore de dezbateri, ca spera ca votul final asupra raportului pe proiectul de lege sa fie dat in cursul serii, el adaugand ca speranta moare ultima, conform surselor de presa.

Rosia Montana invrajbeste USL.

Aseara, pana la inchiderea editiei, cei doi lideri ai USL nu identificasera o formula de raport al comisiei speciale pentru proiectul de la Rosia Montana, care sa fie sustinuta, urmand sa continue discutiile. In plus, la Guvern a ajuns, aseara, si Insarcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA, Duane Butcher, dar nu a existat o confirmare oficiala a unei discutii pe tema Rosia Montana. Negocierea dintre liderii USL a survenit dupa doua zile agitate in comisia pentru Rosia Montana, marcate de .

ROSIA MONTANA. intalnire Antonescu-Ponta dupa neintelegerile din Parlament.

UPDATE Victor Ponta si Crin Antonescu se intalnesc, la aceasta ora, la sediul USL pentru a stabili modul in care va vota comisia parlamentara pentru Rosia Montana. PSD si PNL au avut mai multe runde de negocieri intre parlamentarii din comisie, urmate, insa de neintelegeri. In cele din umra, comisia a decis sa finalizeze dezbaterea in seara aceasta, dar sa dea votul final luni. Crin Antonescu si Victor Ponta vor discuta,d e asemenea, bugetul pe anul 2014. UPDATE Presedintele comisiei, Darius .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2672 seconds )