Libnet.ro
UNICEF

19:30

Compania aeriana Air Algerie a pierdut contactul cu un avion, la cateva zeci de minute dupa decolarea aeronavei

Antena3 Antena3,
Compania aeriana Air Algerie a pierdut contactul cu un avion, la cateva zeci de minute dupa decolarea aeronavei

Compania aeriana Air Algerie a anuntat ca a pierdut contactul, joi, cu unul dintre avioanele sale, la 50 de minute dupa decolarea aeronavei, relateaza AFP. Deocandata, nu exista nicio informatie cu privire la. continuă pe Antena3

Compania aeriana Air Algerie a pierdut contactul cu un avion. 116 persoane se aflau la bordul aeronavei

UPDATE - Avionul disparut pe ruta Ouagadougou - Alger era un MD83, apartinand companiei spaniole Swiftair. Aeronava avea la bord 110 pasageri si sase membri ai echipajului. Compania aeriana Air Algerie a.

Compania Air Algerie a pierdut contactul cu un avion

Compania aeriana Air Algerie a pierdut contactul cu unul dintre avioanele sale, la 50 de minute dupa ce acesta a decolat din Ouagadougou, in Burkina Faso, relateaza AFP.

Compania Air Algerie a pierdut contactul cu un avion cu 116 oameni la bord

Un avion operat de compania spaniola SwiftAir pentru compania algeriana nationala Air Algerie a disparut la 50 de minute dupa ce acesta a decolat din Ouagadougou, in Burkina Faso. Aeronava trebuia sa fie MD83 pe cursa AH5017 se indrepta catre Alger si avea la bord 110 pasageri si un echipaj cu sase membri.

Air Algerie a pierdut contactul cu un avion care a decolat din Ouagadougou

Compania aeriana Air Algerie a anuntat, joi, ca a pierdut contactul cu unul dintre avioanele sale, la 50 de minute de la decolare, de pe aeroportul din Ouagadougou, in Burkina Faso, relateaza AFP. Serviciile de.

Un avion algerian a pierdut contactul cu serviciile de navigatie la 50 de minute dupa decolare

Compania aeriana Air Algerie a anuntat ca a pierdut contactul, joi, cu unul dintre avioanele sale, la 50 de minute dupa ce acesta a decolat din Ouagadougou, in Burkina Faso, relateaza AFP.

Un avion algerian cu 116 persoane la bord a pierdut contactul cu serviciile de navigatie la 50 de minute dupa decolare

Compania aeriana Air Algerie a anuntat ca a pierdut contactul, joi, cu unul dintre avioanele sale, la 50 de minute dupa ce acesta a decolat din Ouagadougou, in Burkina Faso, relateaza AFP.

VIDEO Avionul Air Algerie AH5017 s-a prabusit. La bordul aeronavei se afla si un cetatean roman. Epava avionului a fost gasita in Mali

Air Algerie a anuntat, joi, ca a pierdut contactul cu unul dintre avioanele sale de pasageri la 50 de minute dupa decolarea din Ouagadougou Burkina Faso). Epava avionului a fost gasita in nordul Mali, in apropiere de granita cu Burkina Faso. Tocmai am gasit avionul algerian. Epava a fost localizata . ) la 50 de kilometri nord de frontiera cu Burkina Faso, in regiunea maliana Gossi, a declarat generalul burkinabez Gilbert DiendiereUrmareste LIVE TEXT dezvoltarea subiectului.

Air Algerie a pierdut contactul cu un avion inchiriat de la Swiftair la bordul caruia se aflau 110 pasageri, dupa ce a decolat din Ouagadougou

UPDATE: 13:34: Avionul disparut apartine companiei spaniole Swiftair, potrivit unui comunicat al companiei aeriene. La bordul avionului se aflau 110 pasageri si sase membri ai echipajului. in acest moment, echipele.

UPDATE Algeria nu exclude ipoteza unui ATAC TERORIST. Un avion Air Algerie s-a prabusit in Niger. MAE: Un roman, la bordul avionului. intre 2007 si 2009 avionul a fost folosit de Real Madrid. Fragmente din avion, gasite in Mali

Compania aeriana Air Algerie a anuntat ca a pierdut contactul, joi, cu unul dintre avioanele sale, la 50 de minute dupa ce acesta a decolat din Ouagadougou, in Burkina Faso. Avionul avea la bord 110 pasageri si sase membri ai echipajului, informeaza compania pe site-ul sau de Internet. Aeronava s-ar fi prabusit, dupa ce a intrat in spatiul aerian al Niamey, capitala Nigerului. Toate cele 116 persoane aflate la bord ar fi murit. Este a treia tragedie aeriana in decurs de doar sapte zile, dupa avionul Malaysia Airlines doborat in estul Ucrainei joia trecuta si aparatul TransAsia Airways, care a aterizat fortat miercuri in Taiwan, manevra soldata cu peste 50 de victime. Autoritatile din Alger nu exclud un atac terorist. Avionul s-ar fi prabusit in Mali.

UPDATE Un avion Air Algerie s-a prabusit in nordul Mali, la 50 de kilometri de Burkina Faso. Algeria nu exclude ipoteza unui ATAC TERORIST. MAE: Un roman, la bordul avionului. intre 2007 si 2009 avionul a fost folosit de Real Madrid

Compania aeriana Air Algerie a anuntat ca a pierdut contactul, joi, cu unul dintre avioanele sale, la 50 de minute dupa ce acesta a decolat din Ouagadougou, in Burkina Faso. Avionul avea la bord 110 pasageri si sase membri ai echipajului, informeaza compania pe site-ul sau de Internet. Toate cele 116 persoane aflate la bord ar fi murit. Este a treia tragedie aeriana in decurs de doar sapte zile, dupa avionul Malaysia Airlines doborat in estul Ucrainei joia trecuta si aparatul TransAsia Airways, care a aterizat fortat miercuri in Taiwan, manevra soldata cu peste 50 de victime. Autoritatile din Alger nu exclud un atac terorist. Avionul s-a prabusit in Mali. Epava a fost localizata la 50 de kilometri nord de frontiera cu Burkina Faso.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )