Libnet.ro
UNICEF

11:30

Compania care a ajutat la constructia fabricii Coca-Cola se inchide dupa 99 de ani

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Compania care a ajutat la constructia fabricii Coca-Cola se inchide dupa 99 de ani

Gill Construction Company se va inchide luna viitoare. Compania a ajutat la construirea instalatiei de productie Coca-Cola, parte a campusului Ivy Tech Frankfort, dar si a majoritatii zonei industriale dincolo de Frankfort, potrivit presei online . continuă pe Wall-Street Ro

Inedit: statul care ii cere gigantului Coca-Cola sa inchida o fabrica pentru consumul prea mare de apa

Autoritatile din regiunea de nord a Indiei i-au impus gigantului american Coca-Cola sa inchida o fabrica din zona pe motiv ca ar fi utilizat in exces resursele de apa, scrie Guardian. co. uk .

Samsung vrea sa cumpere compania care a creat Siri

Desi preturile potentiale nu au fost inca facute publice, actiunile Nuance, compania care a creat programul de recunoastere vocala, Siri, au crescut la 18. 76 de dolari. Cand Apple a inceput sa foloseasca compania Nuance pentru Siri, au existat speculatii ca Apple ar vrea sa cumpere compania de recunoastere vocala.

Ce planuri are Monopoly Digital, compania care gestioneaza retelele de televiziune din metrou si in aeronavele TAROM

Monopoly Digital tinteste anul acesta o cifra de afaceri de circa 1,5 milioane de euro, in crestere cu 30% fata de anul precedent, conform lui Andrei Dumitru, project sales director Monopoly Digital. Avem linii de business care ne ajuta sa.

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2155 seconds )