Libnet.ro
UNICEF

01:05

Companiile de care depinde relansarea economica reprezinta mai putin de 3% din totalul firmelor active

Hotnews Hotnews,
 Companiile de care depinde relansarea economica reprezinta mai putin de 3% din totalul firmelor active

Companiile de care depinde relansarea economica in Romania reprezinta mai putin de 3% din totalul firmelor active. Intrarea acestora in insolventa ar genera un efect de domino cu consecinte majore asupra intregului sistem, arata o analiza a Casei de Insolventa Transilvania CITR). Din totalul celor peste 600. 000 de companii active in 2013 inregistrate la Registrul Comertului, care nu se afla in insolventa, 19. 800 au un rol determinant in economie, fiind companii care au active mai mari de un milion de euro. Cifra de afaceri cumulata a acestora in 2012 este de peste 156 miliarde euro, cu 18,8% mai mare decat PIB-ul Romaniei. continuă pe Hotnews

Doar 3% dintre companiile active au impact major in economie

Companiile de care depinde relansarea economica in Romania reprezinta mai pu and tin de 3% din totalul firmelor active, potrivit unui studiu al Casei de Insolventa Transilvania CITR) trimis astazi redactiei.

Majoritatea romanilor cumpara online de mai putin de 100 de euro

Peste jumatate dintre romanii care au facut cumparaturi online in ultima jumatate de an au platit mai putin de 100 euro pentru cel mai scump produs sau serviciu achizitionat, potrivit unui studiu realizat de compania de cercetare de marketing Daedalus.

Havrilet, ANRE: Am platit cu un miliard de dolari mai putin pe gazele importate din Rusia

Tara noastra a platit, anul trecut, cu un miliard de dolari mai putin pentru gazele importate din Federatia Rusa decat suma achitata in 2012, a declarat, ieri, in Parlament, Niculae Havrilet, presedintele ANRE reglementatorul pietei de energie).

Posibil efect de domino: 3.200 de companii vitale pentru economie sunt in stare de insolventa inevitabila

Companiile de care depinde relansarea economica in Romania reprezinta mai putin de 3% din totalul firmelor active. Intrarea acestora in insolventa ar genera un efect de domino cu consecinte majore asupra intregului sistem, arata o analiza a Casei de Insolventa Transilvania.

Facebook constrange companiile sa cumpere publicitate fiindca altfel postarile acestora ajung la tot mai putin oameni

Postarile companiilor foarte mari, dar si a business-urilor mici, ajung la tot mai multi utilizatori ai Facebook fiindca reteaua sociala a gandit lucrurile asa incat doar cei care investesc mereu in publicitate sa aiba in mod constant vizibilitate pe news feed. Astfel, postarile unei companii ajung la numai 6% din cei care i-au dat like, iar pentru paginile cu peste 500. 000 de like-uri, numai 2% dintre fani vad postarile pe wall. Data fiind schimbarea, tot mai multi investitori in publicitate sunt suparati de faptul ca trebuie sa plateasca tot mai multi bani, pentru rezultate tot mai slabe.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )