Libnet.ro
UNICEF

01:05

Companiile ar parasi in masa Marea Britanie in cazul unui Brexit - sondaj

Hotnews Hotnews,
 Companiile ar parasi in masa Marea Britanie in cazul unui Brexit - sondaj

Un sondaj facut printre firme britanice si germane e opereaza in Marea Britanie arata ca aproape o treime iau in considerare parasirea tarii in cazul in care se va vota pentru iesirea din Uniunea Europena, informeaza The Guardian. continuă pe Hotnews

Aterizare de urgenta in Marea Britanie a unui avion de pasageri care venea din Romania

Un avion de pasageri al companiei Blue Air care zbura de la Bucuresti spre Liverpool a efectuat o aterizare de urgenta, luni, pe aeroportul britanic, din cauza unor probleme tehnice, anunta site-ul de profil AirLive, citat de presa britanica.

Jeremy Browne, reprezentantul celui mai puternic centru financiar din Europa: Opinia majoritara in City of London este ca Marea Britanie trebuie sa ramana in UE / Proiectele din Romania in care companii din City ar fi interesate sa investeasca

Autoritatea care gazduieste cel mai puternic centru financiar din Europa, City of London Corporation, si-a trimis reprezentantul la Bucuresti exact in ziua in care planul de negociere pentru ramanerea Marii Britanii in Uniunea Europeana a fost anuntat public. Jeremy Browne, fost parlamentar si secretar de stat democrat-liberal, a avut intalniri cu ministrul roman de Finante, la Posta romana si la Banca Nationala a Romaniei. Intr-un interviu ulterior pentru HotNews, Jeremy Browne a explicat care sunt cele mai mari temeri ale companiilor din City in eventualitatea unui Brexit si ce a facut la Bucuresti.

Presedintele Iohannis sustine drepturile romanilor din Marea Britanie la prestatii sociale

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat luni ca Romania sustine respectarea liberei circulatii a lucratorilor si nediscriminarea acestora, aratand ca nu trebuie puse in discutie drepturile romanilor din Marea Britanie la prestatii sociale, transmite Agerpres.

Merkel: Germania si Polonia vor depune toate eforturile pentru evitarea unui Brexit

Germania si Polonia vor depune toate eforturile pentru a ajunge la un compromis cu premierul David Cameron, privind evitarea unui potential Brexit.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )