Libnet.ro
UNICEF

06:00

Presedintele Iohannis sustine drepturile romanilor din Marea Britanie la prestatii sociale

România Liberă România Liberă,
Presedintele Iohannis sustine drepturile romanilor din Marea Britanie la prestatii sociale

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat luni ca Romania sustine respectarea liberei circulatii a lucratorilor si nediscriminarea acestora, aratand ca nu trebuie puse in discutie drepturile romanilor din Marea Britanie la prestatii sociale, transmite Agerpres. continuă pe România Liberă

Companiile ar parasi in masa Marea Britanie in cazul unui Brexit - sondaj

Un sondaj facut printre firme britanice si germane e opereaza in Marea Britanie arata ca aproape o treime iau in considerare parasirea tarii in cazul in care se va vota pentru iesirea din Uniunea Europena, informeaza The Guardian.

Aterizare de urgenta in Marea Britanie a unui avion de pasageri care venea din Romania

Un avion de pasageri al companiei Blue Air care zbura de la Bucuresti spre Liverpool a efectuat o aterizare de urgenta, luni, pe aeroportul britanic, din cauza unor probleme tehnice, anunta site-ul de profil AirLive, citat de presa britanica.

Jeremy Browne, reprezentantul celui mai puternic centru financiar din Europa: Opinia majoritara in City of London este ca Marea Britanie trebuie sa ramana in UE / Proiectele din Romania in care companii din City ar fi interesate sa investeasca

Autoritatea care gazduieste cel mai puternic centru financiar din Europa, City of London Corporation, si-a trimis reprezentantul la Bucuresti exact in ziua in care planul de negociere pentru ramanerea Marii Britanii in Uniunea Europeana a fost anuntat public. Jeremy Browne, fost parlamentar si secretar de stat democrat-liberal, a avut intalniri cu ministrul roman de Finante, la Posta romana si la Banca Nationala a Romaniei. Intr-un interviu ulterior pentru HotNews, Jeremy Browne a explicat care sunt cele mai mari temeri ale companiilor din City in eventualitatea unui Brexit si ce a facut la Bucuresti.

Membrii unei trupe indie-rock din Marea Brianie au murit intr-un accident rutier la primul lor turneu international

Patru membri ai unei trupe muzicale indie-rock, Viola Beach, din Marea Britanie, aflati in primul lor turneu international, si managerul lor au murit intr-un accident rutier, dupa ce masina in care se aflau s-a rasturnat de pe un pod in Stockholm, informeaza publicatia The Telegraph, citata de Mediafax.

Presedintele Iohannis se intalneste, luni, cu presedintele Consiliului European

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni, luni, la Palatul Cotroceni, cu presedintele Consiliului European, Donald Tusk.

Donald Tusk, in vizita oficiala la Bucuresti. El se va intalni, luni seara, cu presedintele Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis il primeste, luni seara, la Palatul Cotroceni, pe presedintele Consiliului European, Donald Tusk.

Iohannis, despre accidentul feroviar din Germania: Putem sa intelegem foarte bine durerea produsa de o asemenea tragedie

Presedintele Klaus Iohannis si-a exprimat, vineri, condoleantele privind accidentul feroviar din Gemania, care a avut loc marti, in Bad Aibling, Bavaria. Astfel, seful statului a aratat ca romanii inteleg foarte bine durerea produsa de o asemenea tragedie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3226 seconds )