Libnet.ro
UNICEF

19:00

Comunistii din Republica Moldova protesteaza la Chisinau.

România Liberă România Liberă,
Comunistii din Republica Moldova protesteaza la Chisinau.

Comunistii din Republica Moldova si-au instalat doua corturi, joi, in fata delegatiei Uniunii Europene UE) de la Chisinau, unde intentioneaza sa protesteze pana sambata fata de parafarea acordurilor cu Uniunea Europeana, la Vilnius, relateaza Mediafax. Manifestatia PCRM Partidul Comunistilor din Republica Moldova) a inceput joi la pranz si va continua pana sambata in fata delegatiei UE de la Chisinau, unde comunistii moldoveni scandeaza sloganuri impotriva actualei guvernari a R. Moldova si . continuă pe România Liberă

Comunistii din Republica Moldova protesteaza fata de acordurile cu UE

Comunistii din Republica Moldova protesteaza la Chisinau fata de parafarea acordurilor cu UE, relateaza Mediafax. Grigore Petrenco, deputat al Partidului Comunistilor din Republica Moldova, a declarat ca.

Comunistii din Republica Moldova protesteaza fata de acordurile cu UE

Comunistii din Republica Moldova au protestat la Chisinau fata de parafarea acordurilor cu UE, potrivit surselor de presa.

Prune, miez de nuci si vinuri din Republica Moldova. Ce vor servi participantii la Summitul de la Vilnius

Participantii la Summitul Parteneriatului Estic de la Vilnius vor gusta prune, miez de nuca, dar si vinuri din Republica Moldova.

UPDATE John Kerry vine la Chisinau, saptamana viitoare. Iurie Leanca: Vizita semnifica sprijinul SUA pentru evolutiile democratice din Republica Moldova

Secretarul de Stat american, John Kerry, se va deplasa la Chisinau la inceputul lunii decembrie, in cadrul unui turneu care va mai include vizite la Bruxelles, in Israel si Ramallah Cisiordania), anuntaDepartamentul de Stat al SUA.

Cea mai mare companie aeriana din Republica Moldova a inregistrat pierderi de peste 72 de milioane de lei

Intreprinderea de stat AIR Moldova a avut anul trecut pierderi-record de 72,3 milioane de lei, arata un raport al ministerului Finantelor. Aceasta dupa ce in anul 2011 compania a inregistrat un profit de circa 10 milioane de lei.

A lasat Republica Moldova pentru a ingriji oamenii dintr-o comuna aradeana

O doctorita din Republica Moldova a ales sa trateze bolnavii dintr-o comuna aradeana. Desi face acest lucru de cativa ani, femeia spune ca nu ii este greu, deoarece oamenii de aici sunt buni la suflet, desi in zona lumea traieste mai mult din agricultura si cresterea animalelor, deoarece nu mai au locuri de munca.

Un miting antinational

Sambata trecuta, comunistii din Republica Moldova s-au adunat la un miting in Piata Marii Adunari Nationale PMAN). PLDM a rezervat PMAN pentru acea zi de 23 noiembrie, dar, pana la urma, nu a considerat necesar sa se opuna acordarii acesteia PCRM.

John Kerry va efectua o vizita oficiala in Republica Moldova.

Secretarul de Stat american, John Kerry, se va deplasa la Chisinau la inceputul lunii decembrie, in cadrul unui turneu care va mai include escale la Bruxelles, in Israel si Cisiordania, anunta Departamentul de Stat al Statelor Unite, conform Mediafax. La Chisinau, Kerry se va intalni cu lideri ai Republicii Moldova, pentru discutii pe teme bilaterale. Vizita intervine in contextul in care Republica Moldova urmeaza sa semneze zilele urmatoare, la Vilnius, acorduri de asociere cu Uniunea .

Basescu s-a intalnit cu Timofti, la Chisinau: Republica Moldova va reusi spre UE cu sau fara sprijinul Romaniei

Presedintele Traian Basescu si omologul sau moldovean Nicolae Timofti au sustinut o declaratie de presa, la Chisinau. Seful statului a declarat ca Republica Moldova va reusi in parcursul sau european cu sau fara sprijinul Romaniei.

Ultima pagina a Acordului de Asociere intre Republica Moldova si UE, parafata vineri.

Republica Moldova si Georgia au parafat separat Acordurile de Asociere cu Uniunea Europeana, joi, la Vilnius, cu putin timp inainte de inceperea summitului Parteneriatului Estic, dar o pagina din document a fost pastrata pentru a fi parafata festiv, vineri, transmite Mediafax. Partea tehnica a parafarii celor peste 900 de pagini ale acordului a durat cateva ore, deoarece negociatorii de la Bruxelles si Chisinau si-au pus semnatura pe fiecare pagina. Citeste si: Summit-ul de la Vilnius si .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )