Libnet.ro
UNICEF

21:00

Comunistii din Republica Moldova protesteaza fata de acordurile cu UE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Comunistii din Republica Moldova protesteaza fata de acordurile cu UE

Comunistii din Republica Moldova au protestat la Chisinau fata de parafarea acordurilor cu UE, potrivit surselor de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Comunistii din Republica Moldova protesteaza fata de acordurile cu UE

Comunistii din Republica Moldova protesteaza la Chisinau fata de parafarea acordurilor cu UE, relateaza Mediafax. Grigore Petrenco, deputat al Partidului Comunistilor din Republica Moldova, a declarat ca.

Comunistii din Republica Moldova protesteaza la Chisinau.

Comunistii din Republica Moldova si-au instalat doua corturi, joi, in fata delegatiei Uniunii Europene UE) de la Chisinau, unde intentioneaza sa protesteze pana sambata fata de parafarea acordurilor cu Uniunea Europeana, la Vilnius, relateaza Mediafax. Manifestatia PCRM Partidul Comunistilor din Republica Moldova) a inceput joi la pranz si va continua pana sambata in fata delegatiei UE de la Chisinau, unde comunistii moldoveni scandeaza sloganuri impotriva actualei guvernari a R. Moldova si .

Prune, miez de nuci si vinuri din Republica Moldova. Ce vor servi participantii la Summitul de la Vilnius

Participantii la Summitul Parteneriatului Estic de la Vilnius vor gusta prune, miez de nuca, dar si vinuri din Republica Moldova.

Cea mai mare companie aeriana din Republica Moldova a inregistrat pierderi de peste 72 de milioane de lei

Intreprinderea de stat AIR Moldova a avut anul trecut pierderi-record de 72,3 milioane de lei, arata un raport al ministerului Finantelor. Aceasta dupa ce in anul 2011 compania a inregistrat un profit de circa 10 milioane de lei.

A lasat Republica Moldova pentru a ingriji oamenii dintr-o comuna aradeana

O doctorita din Republica Moldova a ales sa trateze bolnavii dintr-o comuna aradeana. Desi face acest lucru de cativa ani, femeia spune ca nu ii este greu, deoarece oamenii de aici sunt buni la suflet, desi in zona lumea traieste mai mult din agricultura si cresterea animalelor, deoarece nu mai au locuri de munca.

Uniunea Europeana a parafat acordurile de asociere cu Republica Moldova si Georgia

Republica Moldova si Georgia, reprezentate de premierul Iurie Leanca si, respectiv, presedintele Ghiorghi Margvelasvili, au parafat, vineri, la Vilnius Acordurile de Asociere cu UE. Traim un moment istoric, ce.

Uniunea Europeana a parafat acordurile de asociere cu Republica Moldova si Georgia. Iurie Leanca: Traim un moment istoric

Republica Moldova si Georgia, reprezentate de premierul Iurie Leanca si, respectiv, presedintele Ghiorghi Margvelasvili, au parafat, vineri, la Vilnius Acordurile de Asociere cu UE. Traim un moment istoric, ce.

Ultima pagina a Acordului de Asociere intre Republica Moldova si UE, parafata vineri.

Republica Moldova si Georgia au parafat separat Acordurile de Asociere cu Uniunea Europeana, joi, la Vilnius, cu putin timp inainte de inceperea summitului Parteneriatului Estic, dar o pagina din document a fost pastrata pentru a fi parafata festiv, vineri, transmite Mediafax. Partea tehnica a parafarii celor peste 900 de pagini ale acordului a durat cateva ore, deoarece negociatorii de la Bruxelles si Chisinau si-au pus semnatura pe fiecare pagina. Citeste si: Summit-ul de la Vilnius si .

Un miting antinational

Sambata trecuta, comunistii din Republica Moldova s-au adunat la un miting in Piata Marii Adunari Nationale PMAN). PLDM a rezervat PMAN pentru acea zi de 23 noiembrie, dar, pana la urma, nu a considerat necesar sa se opuna acordarii acesteia PCRM.

Cristian Ghinea, expert in politici europene: Ucraina se pregateste de divort, Republica Moldova - de nunta

Vineri, la Vilnius, Republica Moldova parafeaza ultima pagina a documentului de 1. 000 de pagini privind Acordul de Asociere cu Uniunea Europeana. Cristian Ghinea, expertul aflata la fata locului relateaza ca atmosfera este tensionata din cauza Ucrainei, care in urma presiunilor Rusiei, oscileaza intre Est si Vest.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )