Libnet.ro
UNICEF

14:30

Concursul de sah cu cele mai mari premii din Romania incepe pe 10 mai la Iasi. Castigatorul primeste 5.000 de euro

Adevărul Adevărul,
Concursul de sah cu cele mai mari premii din Romania incepe pe 10 mai la Iasi. Castigatorul primeste 5.000 de euro

International Chess Festival Iasi Open aduna in capitala Moldovei nume dintre cele mai importante ale sportului mintii pe plan mondial. Fondul de premiere adunat de organizatori este considerat istoric pentru Romania. continuă pe Adevărul

SUA. Cele mai mari trei banci din Statele Unite si-au redus expunerea fata de Rusia

Cele mai mari trei banci din Statele Unite, JPMorgan Chase, Bank of America si Citigroup, si-au redus activele legate de Rusia in primul trimestru al acestui an, in contextul agravarii crizei din Ucraina.

Cele mai mari trei banci din Statele Unite si-au redus expunerea fata de Rusia, in contextul crizei din Ucraina

Cele mai mari trei banci din Statele Unite, JPMorgan Chase, Bank of America si Citigroup, si-au redus activele legate de Rusia in primul trimestru al acestui an, in contextul agravarii crizei din Ucraina,.

Subiectele zilei: Violentele din Odesa sustin teroria ca Rusia vizeaza gurile Dunarii; Arestarea lui Stan Mustanta a aruncat in aer topul retelelor mafiote din magistratura; Cele mai aglomerate sosele din Romania

Ion Iliescu: Am avut o intelegere cu Putin. Rusia nu-si poate permite sa depaseasca anumite limite. Ion Iliescu, primul presedinte al Romaniei de dupa Revolutie, spune ca desi situatia din Ucraina este ingrijoratoare, n-ar trebui sa ne facem probleme. Apocalipsa de la Unirii. Apa a tasnit din tavanul supermarketului Carrefour, pasajul Unirii a fost inundat. In Centrul Vechi, grindina a asternut un strat de gheata. Ploile torentiale au creat, duminica, scene apocaliptice in Capitala.

Concertul lui Peter Gabriel va fi unul dintre cele mai spectaculoase show-uri din Romania

Concertul sustinut de legendarul cantaret britanic Peter Gabriel va avea loc pe 8 mai, in Pavilionul Central din cadrul Romexpo. Evenimentul marcheaza prima vizita a artistului la Bucuresti, fiind totodata unul dintre cele mai spectaculoase show-uri indoor organizate vreodata in Romania, dupa cum sustin organizatorii.

Strazi si pasaje inundate, strat de grindina pana la glezne. IMAGINI din cele mai afectate zone din Capitala

Mai multe strazi si pasaje din Bucuresti au fost inundate, iar unele zone au fost acoperite de un strat de aproximativ trei centimetri de grindina, in urma precipitatiilor care au avut loc duminica seara. Mihai Ga.

HOT! Little Mix lanseaza unul dintre cele mai bune clipuri din cariera lor, pentru piesa Salute! Vezi AICI cum arata!

Produs de TMS, feministul track Salute a fost confirmat recent de catre membrele Little Mix ca fiind cel de-al 3-lea.

Caru' cu vedete: Secate de dezamagiri. Topul celor mai ghinioniste in dragoste vedete din Romania; Il mai tii minte pe Soso, primul castigator al emisiunii Big Brother? Iata cum arata acum si cum s-a schimbat viata lui!; Viata grea pentru nume mari ale s

Fetelor, v-au luat-o sanii la vale! Domnilor le plac mari. Cat mai mari. Sanii, ca despre ei e vorba. Posesoarele de busturi impresionante se mandresc cu marimile lor XXL si fac tot posibilul sa-si etaleze nurii. Schimbare radicala de look! Mihaela Radulescu s-a tuns si si-a schimbat culoarea parului: Doar barbatul a mai ramas acelasi. Mihaela Radulescu si-a anuntat fanii pe Facebook ca a facut niste schimbari majore in viata ei.

Orasul Sibiu, inclus intr-un top al celor mai fermecatoare orase din Europa

Orasul Sibiu din Romania se numara printre cele mai fermecatoare orase din Europa, care trebuie vizitate cat mai repede posibil, potrivit site-ului american huffingtonpost. com .

Cristina Neagu e in fata celei mai mari performante din cariera sa. Romanca va evolua cu trofeul Ligii Campionilor pe masa

Cristina Neagu are sansa sa-si treaca in palmares, in acest weekend, prima Liga a Campionilor din cariera, daca Buducnost va castiga turneul final four ce se va disputa la Budapesta.

FOTO Parcul de distractii Divertiland are gara proprie. Bucurestenii ajung in 20 de minute la cel mai mare parc de distractii din Romania

Parc Divertisment Chiajna, prima gara privata din Romania, va fi inaugurata la jumatatea acestei luni, dupa ce conducerea parcului de distractii Divertiland a decis sa investeasca 300. 000 de euro pentru amenajarea noii statii de tren. Aici, in perioada mai-octombrie, vor putea ajunge cu trenul locuitorii Bucurestiului, Craiovei, Ploiestului si Brasovului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )