Libnet.ro
UNICEF

16:00

Condamnare record pentru un traficant de droguri din Vaslui: 10 ani de inchisoare cu executare

Adevărul Adevărul,
Condamnare record pentru un traficant de droguri din Vaslui: 10 ani de inchisoare cu executare

Costel Bichinet, un barbat in varsta de 36 de ani din localitatea vasluiana Iana, retinut in luna aprilie a acestui an sub acuzatia de trafic de droguri si introducerea in tara de droguri de mare risc, a primit o pedeapsa de 10 ani de inchisoare, sentinta anuntata de magistrati fiind cea mai mare data in judetul Vaslui pentru o astfel de infractiune. continuă pe Adevărul

Veste excelenta pentru agricultori. Este cea mai mare realizare a agriculturii romanesti din ultimii 10 ani

Guvernul a aprobat o ordonanta de urgenta referitoare la infiintarea fondurilor mutuale pentru agricultura. Prin intermediul acestei ordonante, fermierii vor putea fi protejati integral si de alte riscuri.

CNA: Somatie publica pentru Antena 3, din cauza nerespectarii informarii corecte si a pluralismului

Consiliul National al Audiovizualului a sanctionat, marti, cu somatie publica postul Antena 3 din cauza incalcarii prevederilor legislatiei in domeniul asigurarii informarii corecte si a pluralismului, transmite Agerpres.

Turnul Eiffel, inchis pentru scurt timp din cauza unui barbat care a amenintat ca se arunca in gol

Accesul publicului in Turnul Eiffel a fost interzis timp de peste doua ore, marti, din cauza unui barbat care, inainte sa fie retinut, a amenintat ca se va arunca in gol de pe obiectivul turistic cel mai.

Evolutie divergenta pentru unele companii din sectorul farmaceutic

Companiile farmaceutice listate pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) - Zentiva, Biofarm si Antibiotice Iasi - au obtinut rezultate mixte in primele trei luni ale acestui an, cele mai bune revenind companiei Zentiva SCD), care a inregistrat, in primele trei luni ale anului, un profit net de 13,9 milioane lei, cu 66,5% peste cel obtinut in primul trimestru din 2012.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )