Libnet.ro
UNICEF

23:00

Condamnarea lui Dragnea si de ce PSD NU poate fi reformat

România Liberă România Liberă,
Condamnarea lui Dragnea si de ce PSD NU poate fi reformat

In aceste zile vedem insa ca, in realitate, PSD nu se poate reforma singur. Oricine mai deschide in acest moment gura pentru a vorbi despre reforma celui mai mare partid din Romania ori minte ori, nu stie despre ce vorbeste. continuă pe România Liberă

Liviu Dragnea: Demisia mea din functia de presedinte executiv al PSD poate sa puna partidul intr-o situatie delicata

Liviu Dragnea a declarat duminica, la Antena 3, ca demisia sa din functia de presedinte executiv al Partidului Social Democrat PSD) poate sa puna partidul intr-o situatie delicata intr-un an preelectoral, cand trebuie pregatit pentru alegerile locale de anul viitor. UPDATE - Ponta: Partidul nu sunt eu, conducerea PSD va decide daca Dragnea ramane presedinte executiv.

Condamnarea lui Dragnea in Dosarul Referendumului a cazut greu in social-democratilor: Oricum am suci-o si intoarce-o, PSD iese prost in orice varianta

Profesorul Stefan Vlaston este de parere ca sentinta in cazul Dragnea a cazut greu in capul nomenklaturii PSD. Social-democratii cauta solutii pentru ca liderul PSD sa nu iasa chiar mototolit.

Condamnarea lui Dragnea, un mic test pentru Ponta

Condamnarea lui Liviu Dragnea in prima instanta a provocat obisnuitele reactii impotriva procurorilor, venite dinspre zelosii aparatori ai borfasilor si a generat solidarizare in interiorul PSD. Mai multe organizatii si-au manifestat sustinerea fata de tatucul baronilor, cerandu-i sa nu demisioneze din functiile detinute in partid. Emotionati in fata acestui val de adeziune mediatica, liderii PSD au decretat ca problema trebuie transata miercuri in Comitetul Executiv 56 membri), adica intr-un for mai inalt al partidului, cu o reprezentare mai larga decat Biorul Permanent National 28 membri). De acum incolo, Victor Ponta a intrat intr-o fundatura de etapa, dar cu perspectiva reala de a scapa de marele rival.

Victor Ponta, despre reactia liberalilor dupa condamnarea lui Dragnea: Am vazut nemernicia liderilor PNL, care ieri dadeau comunicate. Nu au fost cu noi pe scena?

Aflat intr-o vizita la Targu Mures, Victor Ponta i-a luat din nou apararea lui Liviu Dragnea si si-a manifestat nemultumirea fata de atitudinea vechilor liberali, care au luat si ei parte la actiunea din 2012.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2359 seconds )