Libnet.ro
UNICEF

08:00

Conditii inumane intalnite intr-un alt spital din Romania. Miroase ingrozitor a mucegai! Aici este sala de nasteri

B1 B1,
Conditii inumane intalnite intr-un alt spital din Romania. Miroase ingrozitor a mucegai! Aici este sala de nasteri

Imagini revoltatoare cu spitale care, in 2016, arata ca niste beciuri, sunt la ordinea zilei. Este si cazul celui din Negresti. Singurul spital din orasul vasluian este in paragina, dupa ce au fost b. continuă pe B1

Sotia fostului presedinte francez Jacques Chirac, internata de urgenta intr-un spital din Paris

Bernadette Chirac, sotia fostului presedinte francez Jacques Chirac, a fost internata de urgenta intr-un spital din Paris. Potrivit jurnalistilor de la Le Figaro, Bernadette Chirac, in varsta.

Imagini socante filmate intr-un spital din Aiud: Soareci si urechelnite se plimba prin saloane (VIDEO)

Imagini scandaloase au fost postate pe Facebook de la Spitalul de Pneumoftiziologie din Aiud. Soareci si urechelnice se plimba prin saloanele spitalului pe langa bolnavii internati. Alexandru Sinea,.

Trupele americane si cele irakiene ar fi fost atacate cu un proiectil cu incarcatura chimica in timp ce se aflau intr-o baza militara din Irak

Gruparea terorista Statul Islamic este suspectata de lansarea unui proiectil cu incarcatura chimica iritanta si vezicanta asupra bazei aeriene Qayarrah din Irak, unde stationeaza trupe americane si.

Surpriza intr-un loc istoric din Bruxelles: Un PENIS urias a fost desenat pe un perete din Barriere de Saint-Gilles (FOTO)

Persoanele care au vizitat Barriere de Saint-Gilles din Bruxelles au avut parte de o mare surpriza. incepand din weekend, pe un perete din zona a fost desenat un penis urias in alb-negru care.

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )