Libnet.ro
UNICEF

10:00

Imagini socante filmate intr-un spital din Aiud: Soareci si urechelnite se plimba prin saloane (VIDEO)

B1 B1,
Imagini socante filmate intr-un spital din Aiud: Soareci si urechelnite se plimba prin saloane (VIDEO)

Imagini scandaloase au fost postate pe Facebook de la Spitalul de Pneumoftiziologie din Aiud. Soareci si urechelnice se plimba prin saloanele spitalului pe langa bolnavii internati. Alexandru Sinea,. continuă pe B1

Pacienti terorizati de soareci, la Spitalul de Pneumoftiziologie din Aiud

O filmare cu un soarece care si-a facut loc in spatele unui calorifer, intr-un salon cu doua paturi din Spitalul de Pneumoftiziologie din Aiud, a devenit virala pe Internet. Imaginile au fost filmate.

Imagini socante intr-o arena de corida din Spania: Doi tauri au murit pe loc dupa ce s-au lovit cap in cap in timpul unei lupte (VIDEO)

Un incident socant a avut loc intr-o arena din pentru coride din Sanguesa in Navarra, Spania. Orasul sarbatoreste festivalul anual in care tinerii urmeaza sa alerge de.

Imagini SOCANTE partea a DOUA. Cristian Boureanu continua scandalul cu fiica sa. Momente HALUCINANTE cand fostul politician isi trage copilul de par (VIDEO)

Saptamana aceasta toate ziarele au fost pline de ultima isprava din showbiz, scandalul dintre Cristian Boureanu si fiica sa. Vineri, jurnalistii de la Cancan au publicat imagini socante surprinse in.

Imagini socante in Pakistan. Un caine a fost filmat in timp ce se plimba cu un bebelus mort in gura

Imagini socante in Pakistan, unde un maidanez a fost filmat in timp ce se plimba pe strada cu un fetus mort in gura. Cainele se ascundea in tufisuri si s-a aventurat pe o strada.

Un moldovean beat, cu chef de scandal, a fost facut KO de catre barman intr-un bar din Italia (VIDEO)

Un barbat din Republica Moldova a fost facut knock-out intr-un bar din Italia dupa ce acesta, impreuna cu alti doi moldoveni au inceput sa sparga pahare si sa deranjeze clientii.

Panica intr-un orasel din SUA, unde o bila de foc s-a prabusit peste o locuinta. Ce se intamplase de fapt

Prabusirea unui avion de mici dimensiuni a provocat panica intr-un orasel din Arizona, unde locuitorii au putut vedea pe cerul noptii bila de foc care se indrepta spre case. Momentul.

Scene de o violenta extrema intr-un club din Timisoara. 12 indivizi au impartit pumni si palme in toata incaperea (VIDEO)

Bataie ca in filme intr-un club din Timisoara! 12 indivizi au fost implicati intr-un scandal care a pus pe jar fortele de ordine. in imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vad.

S-a dus intr-un parc, si-a dat jos pantalonii si a inceput sa... Credea ca nu o vede nimeni, dar se insela amarnic. Totul a fost filmat

Imagini incredibile filmate intr-un parc din Marea Britanie. O tanara a fost surprinsa intr-un moment extrem de jenant pentru ea. Fata s-a apropiat de un copac, intr-o zona in care.

Dan Adamescu, transferat din inchisoare intr-un spital civil

Dan Adamescu a ajuns la spital, dupa ce starea sa de sanatate s-a agravat. in luna mai, el a fost condamnat la 4 ani si 4 luni de inchisoare cu executare in dosarul privind interventii in cauze de insolventa.

Fostul presedinte Jacques Chirac a fost internat in spital, din cauza unei infectii pulmonare

Fostul presedinte francez Jacques Chirac, in varsta de 83 de ani, a fost internat in spital, duminica dimineata, pentru tratarea unei infectii pulmonare, a anuntat ginerele sau.

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2609 seconds )