Libnet.ro
UNICEF

12:00

Imagini socante intr-o arena de corida din Spania: Doi tauri au murit pe loc dupa ce s-au lovit cap in cap in timpul unei lupte (VIDEO)

B1 B1,
Imagini socante intr-o arena de corida din Spania: Doi tauri au murit pe loc dupa ce s-au lovit cap in cap in timpul unei lupte (VIDEO)

Un incident socant a avut loc intr-o arena din pentru coride din Sanguesa in Navarra, Spania. Orasul sarbatoreste festivalul anual in care tinerii urmeaza sa alerge de. continuă pe B1

Imagini SOCANTE partea a DOUA. Cristian Boureanu continua scandalul cu fiica sa. Momente HALUCINANTE cand fostul politician isi trage copilul de par (VIDEO)

Saptamana aceasta toate ziarele au fost pline de ultima isprava din showbiz, scandalul dintre Cristian Boureanu si fiica sa. Vineri, jurnalistii de la Cancan au publicat imagini socante surprinse in.

Imagini socante in Pakistan. Un caine a fost filmat in timp ce se plimba cu un bebelus mort in gura

Imagini socante in Pakistan, unde un maidanez a fost filmat in timp ce se plimba pe strada cu un fetus mort in gura. Cainele se ascundea in tufisuri si s-a aventurat pe o strada.

Atac intr-un centru comercial din SUA. Autorul a strigat Allah in timpul atacului

Opt persoane au fost ranite sambata seara cu arma alba intr-un centru comercial din statul american Minnesota de un atacator care a fost ulterior ucis, a anuntat politia, citata de AFP. Mai multi.

Imagini socante filmate intr-un spital din Aiud: Soareci si urechelnite se plimba prin saloane (VIDEO)

Imagini scandaloase au fost postate pe Facebook de la Spitalul de Pneumoftiziologie din Aiud. Soareci si urechelnice se plimba prin saloanele spitalului pe langa bolnavii internati. Alexandru Sinea,.

Moarte fulgeratoare pe o arena din Spania. Doi tauri se prabusesc imediat dupa ce se lovesc cap in cap

Incident socant la un eveniment din nordul Spaniei, unde doi tauri au murit pe loc dupa ce s-au ciocnit cu putere pe o arena din Sanguesa, Navarra, scrie Daily Mail. Cei doi tauri au fost eliberati intr-o.

Surpriza intr-un loc istoric din Bruxelles: Un PENIS urias a fost desenat pe un perete din Barriere de Saint-Gilles (FOTO)

Persoanele care au vizitat Barriere de Saint-Gilles din Bruxelles au avut parte de o mare surpriza. incepand din weekend, pe un perete din zona a fost desenat un penis urias in alb-negru care.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )