Libnet.ro
UNICEF

13:00

Conducerea PNL Bucuresti a validat candidatii la CGMB

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Conducerea PNL Bucuresti a validat candidatii la CGMB

Biroul Permanent al PNL Bucuresti a validat marti seara lista de candidati la functia de consilier general la Primaria Capitalei, primul fiind Marian Munteanu, nominalizat anterior pentru fotoliul de edil-sef al Bucurestiului, au precizat pentru Agerpres surse din cadrul formatiunii. continuă pe Ziarul Bursa

Surse: PNL Bucuresti a validat candidatii la functia de consilier general la Primaria Capitalei. Marian Munteanu, primul pe lista

Biroul Permanent al PNL Bucuresti a validat, marti seara, candidatii la functia de consilier general la Primaria Capitalei, primul fiind Marian Munteanu, nominalizat anterior drept candidat la PMB.

Biroul Permanent propune numirea unui nou judecator la CCR, in locul lui Tudorel Toader

Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a decis sa discute pe 9 mai propunerea de numire a unui judecator la Curtea Constitutionala CCR) in locul lui Tudorel Toader. Depunerea candidaturilor se va face la Comisia juridica pana pe data de 4 mai, informeaza surse din media. bursa.

Petre Roman: Munteanu a scris in 1994 ca I.G. Duca a fost asasin. Conducerea PNL sa spuna daca se dezice de istoria sa

Liberalul Petre Roman a declarat, duminica, pentru News. ro, ca Marian Munteanu a scris un articol, in 1994, in revista Miscarea, in care I. Duca este numit asasin. Roman cere conducerii PNL, invocand apelul facut de aceasta de a aduce dovezi privind apropierea lui Munteanu de miscari extremiste, sa raspunda daca partidul se dezice de I. Duca.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )