Libnet.ro
UNICEF

23:00

Conducerea Senatului recomanda CC sa respinga sesizarea PDL privind Guvernul

Antena3 Antena3,
Conducerea Senatului recomanda CC sa respinga sesizarea PDL privind Guvernul

Conducerea Senatului propune Curtii Constitutionale sa respinga sesizarea PDL privind neconstitutionalitatea hotararii Parlamentului privind schimbarea structurii Guvernului si nominalizarea de noi membri in. continuă pe Antena3

Sesizarea PDL la CCR privind noul guvern este lipsita de temei juridic

Presedintele interimar al Senatului, Cristian Dumitrescu, a declarat astazi ca Biroul Permanent a adoptat un punct de vedere conform caruia sesizarea PDL la Curtea Constitutionala cu privire la schimbarea structurii Guvernului este lipsita de temei juridic si propune respingerea ei.

CC discuta sambata sesizarea PDL privind noua componenta a Guvernului

Curtea Constitutionala CC) discuta sambata sesizarea PDL in cazul Hotararii Parlamentului privind noua componenta a Guvernului. Presedintele CC, Augustin Zegrean, a declarat miercuri ca aceasta este o situatie absolut noua.

Sesizarea PDL si PMP la CC: Programul de guvernare a fost completat, trebuie vot nou al Parlamentului

PDL si PMP arata, in sesizarea depusa la CC, ca programul de guvernare aprobat de Parlament in decembrie 2012 a fost completat prin cooptarea UDMR, astfel ca hotararea privind modificarile din Guvern aprobata.

Cristian Dumitrescu (PSD), interimar la Senat. Conducerea Senatului a luat act de demisia lui Crin Antonescu

Update 10. 19 - Cristian Dumitrescu PSD), vicepresedinte al Senatului, preiainterimar functia de presedinte al Senat, dupa demisia de ieri a lui Crin Antonescu. Presedintele Traian Basescu a declarat, marti.

Crin Antonescu a demisionat de la conducerea Senatului

Liderul liberal Crin Antonescu si-a anuntat, marti, in plenul Parlamentului, demisia din functia de presedinte al Senatului, la doar o saptamana dupa ruperea aliantei USL, potrivit 9AM .

Crin Antonescu a demisionat de la conducerea Senatului. Ponta, despre gestul lui: S-a sinucis!

Liderul liberal Crin Antonescu si-a anuntat, marti, in plenul Parlamentului, demisia din functia de presedinte al Senatului, la doar o saptamana dupa ruperea aliantei USL, potrivit 9AM . Premierul Victor Ponta a comentat scurt demisia liderului PNL,.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )