Libnet.ro
UNICEF

22:30

Conducerea spitalului Premiere, care a cumparat dezinfectanti de la Hexi Pharma: Ar trebui sa ne ingrijoreze si calitatea altor produse sanitare?

Adevărul Adevărul,
Conducerea spitalului Premiere, care a cumparat dezinfectanti de la Hexi Pharma: Ar trebui sa ne ingrijoreze si calitatea altor produse sanitare?

Conducerea spitalului privat Premiere a remis un comunicat de presa in urma informatiilor publicate de Ministerul Sanatatii, conform carora la ei s-au descoperit probe neconforme in urma testelor de laborator. continuă pe Adevărul

Ministerul Fondurilor Europene controleaza proiectele UE derulate de firma de dezinfectanti Hexi Pharma

Corpul de Conrol al Ministerului Fondurilor Europene va evectua un cotrol asupra proiectelor europene derulate de firma de dezinfectanti Hexi Pharma, a mentionat MFE intr-un comunicat remis HotNews.

Spitalul Judetean Alba, pe lista unitatilor cu probe neconforme desi a cumparat doar 4% din dezinfectanti de la Hexi Pharma

Spitalul Judetean de Urgenta din Alba Iulia este unul dintre cele 50 din toata tara unde au fost depistateprobe neconforme in urma controalelor dispuse de Ministerul Sanatatii prin intermediul Directiei de Sanatate Publica in ceea ce priveste utilizarea dezinfectantilor furnizati de firma Hexi Pharma.

Conducerea Spitalului Judetean din Braila, plangere penala contra unei firme aflata sub controlul patronului Hexi Pharma

Conducerea Spitalului Judetean Braila a depus o plangere penala contra unei firme care se afla sub controlul patronului controversatei Hexi Pharma, potrivit digi24. ro. Plangerea a fost facuta.

Tolo.ro: DNA a transmis Parchetului, in 2012, un denunt privind 4 licitatii trucate la achizitia de dezinfectanti in spitale, 3 dintre ele castigate de Hexi Pharma. Dosarul a fost clasat de Parchet

In anul 2012, Directia Nationala Anticoruptie a avut pe masa un dosar privind 4 licitatii trucate la achizitia de dezinfectanti in spitale. Trei dintre aceste licitatii erau castigate de Hexi Pharma, firma acuzata de diluarea de pana la 10 ori a dezinfectantilor vanduti in peste 300 de spitale din Romania. Dosarul a fost trimis de DNA Parchetului Judecatoriei Sectorului 2, care a deschis urmarirea penala, insa in 2014 a clasat dosarul fara audieri, arata o noua investigatie jurnalistica semnata de Mirela Neag, Razvan Lutac, Catalin Tolontan si Alex Nicodim. De asemenea, in martie 2016, Parchetul a primit o alta plingere penala contra lui Condrea, care a ajuns la DIICOT, potrivit investigatiei publicate pe blogul lui Catalin Tolontan, Tolo. ro.

Schema jafului cu dezinfectanti. Cum au decurs, in documente, afacerile patronului firmei Hexi Pharma

Jurnalistii de la riseproject. ro au publicat pe site mai multe scheme si informatii care arata cum au decurs, in documente, afacerile patronului firmei Hexi Pharma, Dan Condrea.

Scandalul Hexi Pharma: documente, substante si materiale sanitare ridicate de politisti de la Spitalul Judetean Alba

Conducerea Spitalului Judetean de Urgenta Alba Iulia au pus la dispozitia politistilor, sambata dimineata, contractele existente intre Spitalul Judetean de Urgenta din Alba Iulia si Hexi Pharma, precum si substante si materiale sanitare.

Scandalul Hexi Pharma: Cadariu a cerut directiilor de sanatate publica sa verifice contractele incheiate de spitale cu producatorii de dezinfectanti

Patriciu Achimas Cadariu, ministrul Sanatatii, a cerut reprezentantilor Directiilor de Sanatate Publica din tara sa verifice prin compartimentele de audit contractele incheiate de spitale cu firma Hexi Pharma. Ministrul Sanatatii a cerut sprijinul.

Dan Condrea si tatal sau au incasat impreuna 1,3 milioane de euro intr-un an si noua luni, perioada in care Romania era in criza. 75% din incasarile firmei Hexi Pharma sunt bani publici

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, a scos zeci de mii de euro lunar din off-shore-ul cipriot in care isi exporta profiturile din afacerea cu dezinfectanti, releva o ancheta RISE Project. Banii erau.

Perchezitii la Hexi Pharma

Politistii Biroului Economic ridica, sambata, actele contabile ale Hexi Pharma, potrivit Digi24, dupa ce firma a furnizat mai multor spitale din Romania dezinfectanti diluati.

Perchezitii la Hexi Pharma, dar si la 25 de spitale din Bucuresti si din tara

Politistii Biroului Economic ridica, sambata, actele contabile ale Hexi Pharma, potrivit Digi24, dupa ce firma a furnizat mai multor spitale din Romania dezinfectanti diluati. Se fac descinderi si la unitati sanitare din Bucuresti si din alte 21 de judete.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )