Libnet.ro
UNICEF

10:00

Confruntari armate intense la aeroportul Donetk, in estul Ucrainei

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Confruntari armate intense la aeroportul Donetk, in estul Ucrainei

Tiruri sustinute de artilerie si de tancuri au atins joi aeroportul Donetk care, in pofida faptului ca a fost distrus aproape in intregime, a devenit epicentrul unei reintensificari a confruntarilor armate dintre armata ucraineana si separatistii. continuă pe Wall-Street Ro

Confruntari armate intense la aeroportul Donetk, in estul Ucrainei

Tiruri sustinute de artilerie si de tancuri au atins joi aeroportul Donetk care, in pofida faptului ca a fost distrus aproape in intregime, a devenit epicentrul unei reintensificari a confruntarilor armate dintre armata ucraineana si separatistii prorusi din estul Ucrainei, relateaza AFP.

Noi lupte in estul Ucrainei: Patru civili au murit si alti cinci au fost raniti in confruntarile de la Donetk

Patru civili au murit, iar alti cinci au fost raniti in estul Ucrainei in urma tirurilor efectuate in timpul noptii de joi spre vineri, informeaza AFP. Tirurile au continuat si in cursul diminetii de vineri,.

12 morti in estul Ucrainei, dupa ce un autobuz a fost atacat de separatisti

Un autobuz a fost tinta unor barbati inarmati din estul Ucrainei, 12 oameni fiind ucisi, anunta autoritatile. Luptele dintre armata ucraineana si separatistii prorusi s-au intensificat in jurul aeroportului international din Donetk, in timp ce rebelii incearca sa elimine fortele guvernamentale.

Separatistii din estul Ucrainei anunta cucerirea aeroportului din Donetk

Trupele autoproclamatei Republici Populare a Donetkului au luat sub controlul lor intregul aeroport din Donetk si teritorii din proximitatea acestuia, au anuntat autoriatile separatist, conform agentiei TASS.

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )