Libnet.ro
UNICEF

12:00

Separatistii din estul Ucrainei anunta cucerirea aeroportului din Donetk

Adevărul Adevărul,
Separatistii din estul Ucrainei anunta cucerirea aeroportului din Donetk

Trupele autoproclamatei Republici Populare a Donetkului au luat sub controlul lor intregul aeroport din Donetk si teritorii din proximitatea acestuia, au anuntat autoriatile separatist, conform agentiei TASS. continuă pe Adevărul

12 morti in estul Ucrainei, dupa ce un autobuz a fost atacat de separatisti

Un autobuz a fost tinta unor barbati inarmati din estul Ucrainei, 12 oameni fiind ucisi, anunta autoritatile. Luptele dintre armata ucraineana si separatistii prorusi s-au intensificat in jurul aeroportului international din Donetk, in timp ce rebelii incearca sa elimine fortele guvernamentale.

Confruntari armate intense la aeroportul Donetk, in estul Ucrainei

Tiruri sustinute de artilerie si de tancuri au atins joi aeroportul Donetk care, in pofida faptului ca a fost distrus aproape in intregime, a devenit epicentrul unei reintensificari a confruntarilor armate dintre armata ucraineana si separatistii prorusi din estul Ucrainei, relateaza AFP.

Ucraina:11 morti in Donetk

11 persoane, inclusiv sase militari, au murit, in ultimele 24 de ore, in confruntarile din estul Ucrainei, anunta surse regionale citate de AFP, conform Mediafax.

Noi lupte in estul Ucrainei: Patru civili au murit si alti cinci au fost raniti in confruntarile de la Donetk

Patru civili au murit, iar alti cinci au fost raniti in estul Ucrainei in urma tirurilor efectuate in timpul noptii de joi spre vineri, informeaza AFP. Tirurile au continuat si in cursul diminetii de vineri,.

Ucraina: Separatistii sustin ca au preluat controlul aeroportului din Donetk. Autoritatile de la Kiev dezminte informatiile

Separatistii prorusi din estul Ucrainei au anuntat joi ca au preluat control asupra aeroportului din Donetk si cerandu-i presedintelui Petro Porosenko sa poate negocieri de pace chiar in aeroport, informeaza.

Ucraina: Separatistii sustin ca au preluat controlul aeroportului din Donetk. Autoritatile de la Kiev dezmint informatiile

Separatistii prorusi din estul Ucrainei au anuntat joi ca au preluat control asupra aeroportului din Donetk si cerandu-i presedintelui Petro Porosenko sa poate negocieri de pace chiar in aeroport, informeaza.

Confruntari armate intense la aeroportul Donetk, in estul Ucrainei

Tiruri sustinute de artilerie si de tancuri au atins joi aeroportul Donetk care, in pofida faptului ca a fost distrus aproape in intregime, a devenit epicentrul unei reintensificari a confruntarilor armate dintre armata ucraineana si separatistii.

Vechea metoda sovietica de turnare a vecinului: separatistii prorusi au legalizat turnatoria in estul Ucrainei

Sunt multe moduri de asfarsi in inchisorile separatistilorprorusi din estulUcrainei: sa fii prins afaradupa ora de stingere, sanu ai documente acceptabilesau, pur si simplu, satrezesti suspiciunea barbatilorcu cagule care patruleazastrazile cu armeautomate.

Incendiu puternic la o centrala nucleara din sudul Ucrainei

Un incendiu puternic a izbucnit joi seara la centrala nucleara din localitatea Iujnoukrainsk, regiunea Nikolaev sudul Ucrainei), informeaza agentia de presa ucraineana Liga, potrivit Agerpres. Incendiul a izbucnit.

Un puternic incendiu la o centrala nucleara din sudul Ucrainei

Un incendiu puternic a izbucnit joi seara la centrala nucleara din localitatea Iujnoukrainsk, regiunea Nikolaev sudul Ucrainei), potrivit agentiei de presa ucrainene Liga, citate de Agerpres. Circa 16 echipaje de pompieri, cu un efectiv de 125 de persoane, si mai multe autospeciale, au fost mobilizate la stingerea focului. Potrivit agentiilor de presa ucrainenene, incendiul a putut fi stins peste o ora si jumatate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )