Libnet.ro
UNICEF

22:30

Congresul PMP: Eugen Tomac, singurul candidat. Traian Basescu, invitat special: il asteptam cu drag, chiar daca nu a confirmat sau infirmat prezenta

B1 B1,
Congresul PMP: Eugen Tomac, singurul candidat. Traian Basescu, invitat special: il asteptam cu drag, chiar daca nu a confirmat sau infirmat prezenta

La Congresul Partidului Miscarea Populara, care va avea loc duminica, deputatul Eugen Tomac este singurul care si-a depus candidatura pentru functia de presedinte al partidului, cu motiunea Romania. continuă pe B1

Eugen Tomac, unic candidat la functia de presedinte al PMP

Deputatul Eugen Tomac este unicul candidat, duminica, la Congresul PMP, pentru functia de presedinte al partidului, cu motiunea Romania implicata-PMP partidul schimbarii, la acest eveniment, la care Elena Udrea.

UPDATE Congres la PMP: Tomac - candidat unic, Basescu - invitat, Udrea - absenta/ Adrian Radulescu: PMP trebuie sa se descurce fara cei doi parinti adoptivi, Elena Udrea si Traian Basescu

Deputatul Eugen Tomac este unicul candidat, duminica, la Congresul PMP, pentru functia de presedinte al partidului, cu motiunea Romania implicata-PMP partidul schimbarii, la acest eveniment, la care Elena Udrea nu participa, fiind invitat fostul presedinte al Romaniei Traian Basescu, transmite Mediafax. Presedintele PMP Dambovita, Adrian Radulescu, a declarat vineri, intr-o conferinta de presa la Targoviste, ca PMP trebuie sa se descurce fara cei doi doi parinti adoptivi: Traian Basescu si Elena Udrea.

Adrian Radulescu: PMP trebuie sa se descurce fara Traian Basescu si Elena Udrea

Partidul Miscarea Populara are duminica, 9 februarie, congres. Lucrurile sunt stabilite dinainte, o singura motiune depusa, cu Eugen Tomac presedinte, Siegfried Muresan prim-vicepresedinte, Dorel Onaca.

Ruxandra Dragomir: Traian Basescu va veni in PMP

Presedinta Organizatiei de Femei a PMP, Ruxandra Dragomir, a declarat, miercuri, ca fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, se va inscrie in PMP impreuna cu alte persoane. Pentru toti cei care ne.

BOMBA pe care o arunca Traian Basescu. Ce a anuntat fostul presedinte ca va face in curand

Traian Basescu isi anunta revenirea: se va inscrie in PMP, scriu jurnalistii de la stiri pe surse. ro. Dezvaluirea a fost facuta de presedintele Organizatiei de Femei a PMP, Ruxandra Dragomir. Aceasta.

Cand se reintoarce Traian Basescu in politica

Ruxandra Dragomir, presedintele Organizatiei de Femei a Partidului Miscarea Populara, a declarat, la o emisiune de la Realitatea Tv, ca fostul presedinte Traian Basescu se va inscrie in PMP alaturi de alte persoane.

Ce o intreba Elena Udrea pe Adriana Saftoiu la inceputului mandatelor lui Traian Basescu: E adevarat ca nu e recunoscator nimanui?

Fosta purtatoare de cuvant a lui Traian Basescu Adriana Saftoiu povesteste, intr-un editorial publicat in Adevarul, ca Elena Udrea a intrebat-o, in urma cu zece ani, daca este adevarat ca Traian Basescu nu e recunoscator nimanui.

Analiza: Presedintia lui Traian Basescu, peste 5.000 de procurori si judecatori numiti si schimbati in 10 ani

Am gasit pe Internet o analiza foarte interesanta, preluata de pe site-ul infopolitic. ro si realizata de Fundatia Multimedia, in care este detaliat modul in care fostul presedinte Traian Basescu a emis decretele din Justitie. Se pare ca Traian Basescu a emis peste 5000 de decrete de schimbari de procurori si judecatori, cu o medie de circa 44 de decrete pe luna!.

Tacerea asurzitoare a lui Traian Basescu

Socul acestor zile vine de la Traian Basescu, nu de la Elena Udrea. Tacerea lui este absolut asurzitoare, grosolana. Elena Udrea nu ar fi existat niciodata ca om politic, daca nu ar fi fost ambitia lui Traian Basescu de a o impune cu forta impotriva tuturor evidentelor. Ca si-a dorit si Elena Udrea, e limpede. Dar putea sa isi doreasca mult si bine, daca nu dorea domnul Presedinte.

Prima reactie a lui Traian Basescu la scandalul Elena Udrea - SRI: Din 21.12.2014 nu am mai avut nici un fel de declaratii publice si pentru moment nu mi-am schimbat decizia. Imi este tare bine in mijlocul familiei

Prima reactie a fostului presedinte Traian Basescu la scandalul Elena Udrea - SRI a venit luni seara, la solicitarea ziarului Libertatea, insa fostul sef al statului a refuzat sa se implice in acest caz si sa faca vreun comentariu: Asa cum stiti, din 21. 2014 nu am mai avut nici un fel de declaratii publice si pentru moment nu mi-am schimbat decizia. Imi este tare bine in mijlocul familiei, a aratat Traian Basescu intr-un email trimis la solicitarea ziarului Libertatea.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )