Libnet.ro
UNICEF

07:00

Congresul Statelor Unite condamna oficial agresiunea rusa din Ucraina

Adevărul Adevărul,
Congresul Statelor Unite condamna oficial agresiunea rusa din Ucraina

Cele doua camere ale Congresului american au adoptat marti rezolutii care condamna interventia rusa in Ucraina, un gest simbolic realizat inainte cu o zi de vizita prim-ministrului ucrainean, Arseni Iateniuk, la Washington. continuă pe Adevărul

Congresul SUA condamna oficial agresiunea rusa in Ucraina.

Cele doua camere ale Congresului american au adoptat, marti, rezolutii care condamna interventia rusa in Ucraina, relateaza AFP, conform Mediafax. Citeste si: Kremlinul spune niet planului american Camera Reprezentantilor a aprobat aproape in unanimitatea 402 voturi pentru si sapte impotriva) o rezolutie care condamna incalcarea suveranitatii, independentei si integritatii teritoriale a Ucrainei de catre fortele militare ale Federatiei Ruse. Rezolutia indeamna Executivul american .

Congresul Statelor Unite condamna in mod oficial agresiunea rusa din Ucraina

Cele doua camere ale Congresului american au adoptat marti rezolutii care condamna interventia rusa in Ucraina, un gest simbolic realizat inainte cu o zi de vizita prim-ministrului ucrainean, Arseni Iateniuk, la Washington, informeaza Agerpres, citand AFP.

Criza din Ucraina: Premierul ucrainean se intalneste miercuri cu Barack Obama. Congresul american a condamnat oficial agresiunea rusa

Cele doua camere ale Congresului american au adoptat marti texte care condamna interventia rusa in Ucraina, un gest simbolic, dar puternic, cu o zi inainte de vizita premierului ucrainean Viktor Iateniuk la Washington. Oficialul ucrainean este asteptat la Washington miercuri si se va intalni cu liderul de la Casa Alba, Barack Obama.

Gratiatii celebri ai Statelor Unite ale Americii: ce cazuri au ramas in istorie

Multi oameni se uita la Statele Unite ale Americii ca la mediul cu cea mai buna democratie si e interesant de vazut ce abordare au avut de-a lungul timpului in privinta gratierilor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )