Libnet.ro
UNICEF

05:00

Congresul SUA condamna oficial agresiunea rusa in Ucraina.

România Liberă România Liberă,
Congresul SUA condamna oficial agresiunea rusa in Ucraina.

Cele doua camere ale Congresului american au adoptat, marti, rezolutii care condamna interventia rusa in Ucraina, relateaza AFP, conform Mediafax. Citeste si: Kremlinul spune niet planului american Camera Reprezentantilor a aprobat aproape in unanimitatea 402 voturi pentru si sapte impotriva) o rezolutie care condamna incalcarea suveranitatii, independentei si integritatii teritoriale a Ucrainei de catre fortele militare ale Federatiei Ruse. Rezolutia indeamna Executivul american . continuă pe România Liberă

Congresul Statelor Unite condamna oficial agresiunea rusa din Ucraina

Cele doua camere ale Congresului american au adoptat marti rezolutii care condamna interventia rusa in Ucraina, un gest simbolic realizat inainte cu o zi de vizita prim-ministrului ucrainean, Arseni Iateniuk, la Washington.

Criza din Ucraina: Premierul ucrainean se intalneste miercuri cu Barack Obama. Congresul american a condamnat oficial agresiunea rusa

Cele doua camere ale Congresului american au adoptat marti texte care condamna interventia rusa in Ucraina, un gest simbolic, dar puternic, cu o zi inainte de vizita premierului ucrainean Viktor Iateniuk la Washington. Oficialul ucrainean este asteptat la Washington miercuri si se va intalni cu liderul de la Casa Alba, Barack Obama.

Congresul Statelor Unite condamna in mod oficial agresiunea rusa din Ucraina

Cele doua camere ale Congresului american au adoptat marti rezolutii care condamna interventia rusa in Ucraina, un gest simbolic realizat inainte cu o zi de vizita prim-ministrului ucrainean, Arseni Iateniuk, la Washington, informeaza Agerpres, citand AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,241 seconds )