Libnet.ro
UNICEF

23:30

Conpet a inregistrat un profit de circa 25,768 milioane de lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Conpet a inregistrat un profit de circa 25,768 milioane de lei

Conpet simbol COTE) a raportat un profit net de aproximtiv 26 milioane lei in primul semestru al acestui an, comparativ cu 20 milioane lei, valoare raportata in aceeasi perioada a anului trecut, conform unui comunicat de presa trimis Bursei de Valori Bucuresti BVB). continuă pe Ziarul Bursa

Profitul Conpet a ajuns la 25,7 milioane lei in primul semestru, in crestere cu 25,7%

Transportatorul national de titei Conpet Ploiesti a raportat pentru primul semestru un profit net de 25,76 milioane lei, in crestere cu 25,7% fata de castigul din aceeasi perioada a anului trecut, de 20,49 milioane lei.

Rezultatele BRD in primul semestru: profit net de 62 milioane lei

Rezultatele BRD in primul semestru: profit net de 62 milioane lei, in crestere cu 58% fata de primul semestru din 2012, se arata intr-un comunicat al grupului financiar. La nivelul sistemului bancar, prima jumatate a anului 2013 a fost caracterizata printr-o activitate de creditare in pierdere de viteza. In consecinta, BRD a actionat intr-un mediu economic marcat de o cerere slaba de credite atat din partea persoanelor fizice, cat si din partea companiilor, care si-au limitat investitiile. Volumul total al creditelor brute acordate este de 34,85 miliarde RON, mai mic cu 1,0% fata de 30 iunie 2012. La nivelul creditelor de retail s-a inregistrat un progres determinat de cresterea portofoliului de credite imobiliare in special Prima Casa). Creditele acordate companiilor 17,59 miliarde RON) au cunoscut o scadere fata de iunie 2012 -4,8%).

Pierderi de 3,183 milioane lei pentru Turbomecanica in primul semestru

Turbomecanica a inregistrat, in primul semestru al acestui an, o pierderi de 3,183 milioane lei, in conditiile unui profit din exploatare in suma de 155. 963 lei, potrivit unui raport remis Bursei de Valori Bucuresti.

BRD a avut in primul semestru un profit de 62 milioane de lei, in crestere cu 58%

Groupe Societe Generale BRD) a avut in primul semestru un profit net de 62 milioane de lei, in crestere cu 58% fata de perioada corespunzatoare a anului trecut, iar volumul creditelor acordate s-a diminuat cu 1%, potrivit informatiilor transmise de banca Bursei de Valori Bucuresti.

Profit de 83 de milioane de lei pentru SIF Moldova, la semestru

SIF Moldova a incheiat primul semestru cu un castig de 83 milioane lei, in scadere cu 35% fata de cel din perioada similara a anului trecut, pe fondul unor veniruei in scadere cu 17% in primul semestru, la 170,7 milioane lei si a unor cheltuieli mai mari cu 18%, de 80,3 milioane lei, potrivit unui raport transmis Bursei de Valori Bucuresti.

Eximtur a avut o cifra de afaceri de circa 20,3 milioane de euro

Eximtur a inregistrat, in primele sase luni ale anului, o cifra de afaceri de circa 20,3 milioane de euro, mai mult cu 2% fata de perioada similara anului trecut, conform unui comunicat remis redactiei.

Profitul Bancii Transilvania a stagnat in primele sase luni, la 180,2 milioane lei

Banca Transilvania TLV) a raportat pentru primul semestru un profit net de 180,19 milioane lei 41 milioane euro), nivel similar cu cel din aceeasi perioada a anului trecut, iar activele totale au crescut cu 2% fata de finalul anului trecut, la 30,12 miliarde lei.

Pierderi de 63 milioane lei pentru Tarom, in primul semestru

Tarom a avut in primul semestru pierderi de 63 milioane lei, in scadere fata de rezultatul negativ de 120 de milioane de lei din prima jumatate a anului trecut, a anuntat joi operatorul aerian national.

Pierderile Tarom au scazut: Compania a pierdut 63 milioane lei in primul semestru

Tarom a avut in primul semestru pierderi de 63 milioane lei, in scadere fata de rezultatul negativ de 120 de milioane de lei din prima jumatate a anului trecut, a anuntat joi operatorul aerian national, scrie agentia de presa Mediafax, citand un comunicat al companiei. Rezultatul financiar contabil pozitiv este in principal generat de imbunatatiri in aria comerciala, ceea ce a dus la cresterea venitului obtinut aferent unui pasager. De asemenea, au fost facute economii atat la cheltuielile de combustibil precum si a altor costuri, se mai arata in comunicat.

BT a incheiat primul semestru cu un profitul net de 180,19 milioane lei

Banca Transilvania a incheiat prima jumatate a acestui an cu un profitul net de 180,19 milioane lei, aproximativ similar primului semestru al anului trecut, cand a fost de 179,62 milioane lei, conform datelor transmise Bursei de Valori Bucuresti.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )