Libnet.ro
UNICEF

23:30

Profitul Conpet a ajuns la 25,7 milioane lei in primul semestru, in crestere cu 25,7%

Adevărul Adevărul,
Profitul Conpet a ajuns la 25,7 milioane lei in primul semestru, in crestere cu 25,7%

Transportatorul national de titei Conpet Ploiesti a raportat pentru primul semestru un profit net de 25,76 milioane lei, in crestere cu 25,7% fata de castigul din aceeasi perioada a anului trecut, de 20,49 milioane lei. continuă pe Adevărul

BT a incheiat primul semestru cu un profitul net de 180,19 milioane lei

Banca Transilvania a incheiat prima jumatate a acestui an cu un profitul net de 180,19 milioane lei, aproximativ similar primului semestru al anului trecut, cand a fost de 179,62 milioane lei, conform datelor transmise Bursei de Valori Bucuresti.

BT a incheiat primul semestru cu un profitul net de 180,19 milioane lei

Banca Transilvania a incheiat prima jumatate a acestui an cu un profitul net de 180,19 milioane lei, aproximativ similar primului semestru al anului trecut, cand a fost de 179,62 milioane lei, conform datelor transmise Bursei de Valori Bucuresti.

Pierderile Tarom au scazut: Compania a pierdut 63 milioane lei in primul semestru

Tarom a avut in primul semestru pierderi de 63 milioane lei, in scadere fata de rezultatul negativ de 120 de milioane de lei din prima jumatate a anului trecut, a anuntat joi operatorul aerian national, scrie agentia de presa Mediafax, citand un comunicat al companiei. Rezultatul financiar contabil pozitiv este in principal generat de imbunatatiri in aria comerciala, ceea ce a dus la cresterea venitului obtinut aferent unui pasager. De asemenea, au fost facute economii atat la cheltuielile de combustibil precum si a altor costuri, se mai arata in comunicat.

Conpet a inregistrat un profit de circa 25,768 milioane de lei

Conpet simbol COTE) a raportat un profit net de aproximtiv 26 milioane lei in primul semestru al acestui an, comparativ cu 20 milioane lei, valoare raportata in aceeasi perioada a anului trecut, conform unui comunicat de presa trimis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Gothaer Asigurari Reasigurari anunta o crestere cu 90% a veniturilor din prime brute subscrise la peste 27 milioane de lei in primul semestru din 2013

Gothaer Asigurari Reasigurari a anuntat marti pentru primul semestru al anului 2013 afaceri locale in crestere de peste 90% fata de aceeasi perioada a anului trecut, cumuland un volum total al primelor brute subscrise de peste 27 milioane de lei. Grupul german Gothaer si-a extins controlul detinut asupra asiguratorului local Gothaer Asigurari Reasigurari, fosta Platinum Asigurari, in urma unei majorari de capital prin aport de numerar de 2,51 milioane euro si plata unei prime de emisiune de 1,48 milioane euro, conform unei hotarari a adunarii generale a actionarilor din data de 26 martie 2013.

Profitul Bancii Transilvania a stagnat in primele sase luni, la 180,2 milioane lei

Banca Transilvania TLV) a raportat pentru primul semestru un profit net de 180,19 milioane lei 41 milioane euro), nivel similar cu cel din aceeasi perioada a anului trecut, iar activele totale au crescut cu 2% fata de finalul anului trecut, la 30,12 miliarde lei.

Pierderi de 63 milioane lei pentru Tarom, in primul semestru

Tarom a avut in primul semestru pierderi de 63 milioane lei, in scadere fata de rezultatul negativ de 120 de milioane de lei din prima jumatate a anului trecut, a anuntat joi operatorul aerian national.

Rezultatele BRD in primul semestru: profit net de 62 milioane lei

Rezultatele BRD in primul semestru: profit net de 62 milioane lei, in crestere cu 58% fata de primul semestru din 2012, se arata intr-un comunicat al grupului financiar. La nivelul sistemului bancar, prima jumatate a anului 2013 a fost caracterizata printr-o activitate de creditare in pierdere de viteza. In consecinta, BRD a actionat intr-un mediu economic marcat de o cerere slaba de credite atat din partea persoanelor fizice, cat si din partea companiilor, care si-au limitat investitiile. Volumul total al creditelor brute acordate este de 34,85 miliarde RON, mai mic cu 1,0% fata de 30 iunie 2012. La nivelul creditelor de retail s-a inregistrat un progres determinat de cresterea portofoliului de credite imobiliare in special Prima Casa). Creditele acordate companiilor 17,59 miliarde RON) au cunoscut o scadere fata de iunie 2012 -4,8%).

Pierderi de 3,183 milioane lei pentru Turbomecanica in primul semestru

Turbomecanica a inregistrat, in primul semestru al acestui an, o pierderi de 3,183 milioane lei, in conditiile unui profit din exploatare in suma de 155. 963 lei, potrivit unui raport remis Bursei de Valori Bucuresti.

Cheltuielile pentru ajutorul de somaj vor fi majorate cu 60 milioane lei, in timp ce indemnizatia medie lunara ramane 487 lei

Guvernul va majora cheltuielile cu asistenta sociala acoperite din bugetul pentru somaj cu 60 milioane lei, pentru achitarea indemnizatiilor de somaj catre 158. 000 de someri, in timp ce indemnizatia medie.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )