Libnet.ro
UNICEF

18:30

Consilierii locali, convocati in sedinta ordinara pe 30 aprilie. Ce proiecte se afla pe ordinea de zi

Adevărul Adevărul,
Consilierii locali, convocati in sedinta ordinara pe 30 aprilie. Ce proiecte se afla pe ordinea de zi

Consilierii locali sunt convocati, joi, 30 aprilie, ora 16. 30 in sedinta ordinara, avand pe ordinea de zi 12 proiecte de hotarari. Printre problemele ce vor fi dezbatute se numara si proiectul de hotarare privind rectificarea bugetului de venituri si cheltuieli al municipiului Calarasi pe anul 2015. continuă pe Adevărul

Cel putin 30.000 de functionari publici vor intra in greva generala pe 30 aprilie (VIDEO)

Valer Suciu, presedintele Federatiei Sindicatelor din Administratie, a afirmat ca pe 30 aprilie cel putin 30. 000 de functionari publici vor intra in greva generala, relateaza B1 TV. Functionarii cer majorari.

Angajatii din primarii intra in mini-vacanta de 1 Mai mai devreme cu o zi. Greva generala in 30 aprilie

Angajatii din primarii sau, cel putin, o parte dintre acestia, se vor afla joi, 30 aprilie, in greva generala de o zi. Singura activitate care se va desfasura in aceste institutii joi va fi eliberarea certificatelor de deces.

Angajatii Primariei Alba Iulia, in greva generala in 30 aprilie. Se asigura doar serviciile de relatii publice urgente

Aproximativ 300 de angajati ai Primariei Alba Iulia vor fi in greva generala in 30 aprilie 2015. Acestia se alatura protestului anuntat la nivel national de Federatia Nationala a Sindicatelor din Administratie FNSA) si cer cresteri salariale si acordarea tichetelor de masa.

Cartel Alfa anunta greva generala de o zi in administratia locala pe 30 aprilie

29 de mii de bugetari din administratia locala vor intrerupe lucrul joi, 30 aprilie, pentru o greva generala de o zi, a declarat pentru Hotnews. ro liderul sindicatului Cartel Alfa, Bogdan Hossu. Principala nemultumire a sindicalistilor este legata de lipsa de responsabilitate a Guvernului fata de personalul din acest sector si de neaplicarea echitabila a legii salarizarii unitare in sectorul de administratie publica, a explicat Bogdan Hossu.

Taxa de trecere a podului Fetesti, platita prin SMS din 30 aprilie

Cei care se pregatesc de un mini-concediu la mare de 1 mai ar putea scapa de cozile interminabile de la Statia de taxare Fetesti, intrucat din 30 aprilie plata tarifului de trecere se va putea face prin SMS sau in benzinariile a patru companii petroliere, informeaza B1 TV.

Din 30 aprilie, taxa de drum de la Fetesti poate fi platita prin SMS

Romanii care merg la mare ar putea scapa de cozile interminabile de la Statia de taxare Fetesti. Din 30 aprilie, plata tarifului de trecere se va putea face prin SMS sau in benzinariile a patru companii petroliere,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )