Libnet.ro
UNICEF

18:30

Consilierul lui Ponta: Se impunea ancheta penala dupa haosul din diaspora

Antena3 Antena3,
Consilierul lui Ponta: Se impunea ancheta penala dupa haosul din diaspora

Gyorgy Frunda, consilier al premierului Victor Ponta, a declarat la RFI ca se impunea urmarirea penala in cazul votului din diaspora, pentru ca autoritatile romane aveau obligatia de a asigura sectii de votare. continuă pe Antena3

Gyorgy Frunda, consilierul premierului Ponta: Trebuie redactata alta lege a gratierii

Consilierul premierului Victor Ponta Gyorgy Frunda a declarat la RFI ca in mod calm, trebuie redactat un alt proiect de lege de gratiere a infractiunilor mici, a infractorilor primari, care au comis gainarii. Un document de acest gen ar rezolva problema suprapopularii penitenciarelor, spune consilierul onorific al premierului.

Gyorgy Frunda, consilierul lui Ponta, nu se lasa: Trebuie redactata alta lege a gratierii, dar nu pentru corupti, ci pentru cei care au comis gainarii

Gyorgy Frunda spune la RFI ca in mod calm, trebuie redactat un alt proiect de lege de gratiere a infractiunilor mici, a infractorilor primari, care au comis gainarii. Un document de acest gen ar rezolva problema suprapopularii penitenciarelor, crede consilierul onorific al premierului.

Ancheta penala in cazul votului din diaspora. Tiberiu Nitu: Se verifica fapte de impiedicare a votului (VIDEO)

Procurorul general al Romaniei a anuntat, joi, ca s-a inceput urmarirea penala in rem pentru modul in care s-a organizat si desfasurat votul din disapora in cadrul alegerilor prezidentiale, relateaza B1.

Ancheta penala in cazul votului din diaspora. Tiberiu Nitu: Se verifica fapte de impiedicare a votului. Livia Stanciu: Strict pe lege, se putea da o ordonanta de urgenta

Procurorul general al Romaniei a anuntat, joi, ca s-a inceput urmarirea penala in rem pentru modul in care s-a organizat si desfasurat votul din disapora in cadrul alegerilor prezidentiale, relateaza B1.

REVISTA PRESEI: Miliardele lor au batut miliardele lui Ponta. Arogantele baronilor PSD dupa alegeri

Evenimentul Zilei arata ca in spatele pupaturilor, noii liberali ascut sabiile. Adevarul prezinta arogantele baronilor PSD: desteptii care l-au votat pe Iohannis sunt manelisti, cocalari si manipulati pe Facebook. Diaspora sa aduca investitori. Capital scrie ca miliardele lor au batut miliardele lui Ponta. Gandul publica povestea unei romance care a votat in Belgia. Ziarul financiar vorbeste despre mandatul lui Iohannis intr-un interviu cu presedintele Camerei de Comert Romano-Germane. Hotnews scrie ca Parlamentul a reusit sa faca intr-o zi ce amana de luni intregi, dupa ce Ponta a pierdut prezidentialele. Warrl-Street prezinta portretul robot al romanului care l-a votat pe Iohannis. Ziare. com vorbeste, intr-un interviu, despre razboiul psihologic care urmeaza dupa alegeri. Iar Gazeta Sporturilor anunta ca Lucian Bute nu va mai boxa pe 6 decembrie, dupa ce s-a accidentat in timpul unui antrenament.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2635 seconds )