Libnet.ro
UNICEF

05:00

Consiliul Concurentei a autorizat preluarea Credit Europe Asigurari-Reasigurari de catre Grupul Ergo

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Consiliul Concurentei a autorizat preluarea Credit Europe Asigurari-Reasigurari de catre Grupul Ergo

Consiliul Concurentei a autorizat preluarea societatii de asigurari generale Credit Europe Asigurari - Reasigurari de catre Grupul Ergo, a anuntat ieri institutia. continuă pe Ziarul Bursa

Consiliul Concurentei a autorizat preluarea Credit Europe Asigurari de catre grupul austriac Ergo

Consiliul Concurentei a anuntat joi ca a autorizat preluarea Credit Europe Asigurari de catre grupul austriac Ergo, care urmeaza sa vanda pe piata locala atat asigurari de viata, cat si asigurari generale, inclusiv auto. Ergo Austria International AG, parte a grupului Ergo, a intrat pe piata din Romania, in anul 2009, prin intermediul Ergo Asigurari de Viata SA Ergo Romania), al carei obiect unic de activitate il reprezinta asigurarile de viata. Grupul Ergo este detinut in proportie de 99,69% de catre Munich Reinsurance Company Munich Re), unul dintre cei mai mari reasiguratori mondiali.

Preluarea Credit Europe Asigurari-Reasigurari de catre Grupul Ergo a fost autorizata de Consiliul Concurentei

Preluarea societatii de asigurari generale Credit Europe Asigurari- Reasigurari de catre Grupul Ergo a fost aprobata de Consiliul Concurentei.

Tymbark Maspex scapa de amenda de 374.000 euro data de Consiliul Concurentei

RTPR Allen Overy a obtinut in instanta anularea amenzii aplicate Tymbark Maspex de catre Consiliul Concurentei, in cadrul investigatiei privind retailul alimentar.

Investigatie in domeniul farmaceutic privind medicamentele generice, derulata de Consiliul Concurentei

Directorul Directiei Bunuri de Consum din cadrul Consiliului Concurentei, Daniela Badila, a anuntat, miercuri, intr-o conferinta de presa sustinuta la Targu Mures, ca printre cele 13 investigatii sectoriale derulate de institutie, una vizeaza domeniul farmaceutic si se refera la modul de penetrare a pietei de catre medicamentele generice.

Consiliul Concurentei face o ancheta asupra distributiei medicamentelor in Romania

Directorul Directiei Bunuri de Consum din cadrul Consiliului Concurentei, Daniela Badila, a anuntat, miercuri, intr-o conferinta de presa sustinuta la Targu Mures, ca printre cele 13 investigatii sectoriale derulate de institutie, una vizeaza domeniul farmaceutic.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )