Libnet.ro
UNICEF

00:07

Consiliul Concurentei cere date suplimentare de la GFR privind notificarea preluarii CFR Marfa.

România Liberă România Liberă,
Consiliul Concurentei cere date suplimentare de la GFR privind notificarea preluarii CFR Marfa.

Consiliul Concurentei va trimite o solicitare catre Grup Feroviar Roman GFR) pentru completarea datelor din notificarea privind preluarea CFR Marfa, a declarat joi, presedintele autoritatii de reglementare, Bogdan Chiritoiu, transmite Mediafax. Vom fi foarte concentrati pe preluarea CFR Marfa. Saptamana asta, astazi, vom trimite o solicitare de completare de informatii, astfel sa ajungem cat mai repede sa avem o privatizare de succes. Am dori sa ne miscam repede in analiza operatiunii de . continuă pe România Liberă

Consiliul Concurentei cere GFR date suplimentare privind CFR Marfa

Consiliul Concurentei va trimite o solicitare catre Grup Feroviar Roman GFR) pentru completarea datelor din notificarea privind preluarea CFR Marfa a declarat presedintele autoritatii de reglementare, Bogdan Chiritoiu.

Consiliul Concurentei a mai cerut azi o serie de date suplimentare de la GFR. in doua saptamani se va sti daca acest caz va fi preluat de Comisia Europeana sau nu

Consiliul Concurentei a trimis azi o solicitare catre Grup Feroviar Roman GFR) pentru transmiterea mai multor date privind activitatea si piata, in scopul completarii datelor necesare pentru luarea unei decizii privind preluarea CFR Marfa, a anuntat Bogdan Chiritoiu, presedintele institutiei.

Notificarea GFR privind privatizarea CFR Marfa este valabila

Consiliul Concurentei GFR) a transmis companiei Grup Feroviar Roman GFR) o nota prin care confirma intrunirea conditiilor pentru ca notificarea operatiunii de concentrare economica prin care aceasta societate a dobandit controlul unic direct asupra CFR Marfa sa fie considerata valabil depusa.

GFR are certificarea de documentatie valida depusa la Consiliul Concurentei pentru preluarea CFR Marfa

Grup Feroviar Roman GFR) a obtinut ieri o certificare prin care se atesta ca documentatia depusa in cadrul procesului de privatizare a CFR Marfa este valida, au afirmat, pentru Adevarul, surse din cadrul negocierilor dintre parti. La sfarsitul saptamanii trecute, conducerea Consiliului Concurentei anuntase ca documentatia GFR era incompleta.

Curtea de Apel a respins cererea Rompetrol de anulare a amenzii de 160 milioane lei de la Consiliul Concurentei

Curtea de Apel Bucuresti a respins cererea Rompetrol Downstream, din grupul KazMunaiGaz, de anulare a unei amenzi de 160 milioane de lei 37,8 milioane de euro) aplicata in 2011 de Consiliul Concurentei CC), dupa ce a luat decizii similare pentru alte doua companii sanctionate.

Consiliul Concurentei a castigat in fata Rompetrol. Amenda de 160 milioane lei nu a fost anulata

Curtea de Apel Bucuresti a respins cererea Rompetrol Downstream, din grupul KazMunaiGaz, de anulare a unei amenzi de 160 milioane de lei 37,8 milioane de euro) aplicata in 2011 de Consiliul Concurentei CC).

CC: Notificarea depusa de GFR este valabila

Notificarea depusa de Grup Feroviar Roman GFR) la Consiliul Concurentei CC), pentru obtinerea avizului privind procesul de privatizare a companiei CFR Marfa, este valabila, potrivit unei note trimise de CC catre GFR castigatorul procedurii de vanzare a pachetului majoritar de actiuni de la CFR Marfa), dupa cum ne-au spus surse apropiate tranzactiei.

Consiliul Europei cere eliberarea detinutilor politici din Belarus si instituirea unui moratoriu privind aplicarea pedepsei capitale

Adunarea Parlamentara a Consiliului Europei a cerut eliberarea detinutilor politici din Belarus, precum si instituirea unui moratoriu privind aplicarea pedepsei cu moartea, relateaza AFP. Initierea unui.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,284 seconds )