Libnet.ro
UNICEF

06:00

Consiliul Judetean Alba se imprumuta cu 20 milioane de lei pentru finantarea unor proiecte de investitii publice

Adevărul Adevărul,
Consiliul Judetean Alba se imprumuta cu 20 milioane de lei pentru finantarea unor proiecte de investitii publice

Consiliul Judetean Alba va contracta un imprumut de pe piata privata, in valoare de de maxim 20. 000 lei circa 4,5 milioane de euro), in vederea asigurarii resursele financiare pentru realizarea unor proiecte de investitii publice de interes judetean. continuă pe Adevărul

APM Constanta anunta investitii de 207 milioane lei in acest an

Compania Nationala Administratia Porturilor Maritime Constanta, care administreaza Portul Constanta, va aloca 207,7 milioane lei in acest an pentru investitii, cu 40% sub nivelul bugetat in 2014. Sumele preconizate de la buget pentru investitii totalizeaza 151,7 milioane de lei.

Modernizari pe datorie. Ce vrea sa faca Primaria Calarasi cu un credit de 25 milioane lei si ce rata va plati lunar

Ca sa poata face fata programului de modernizari si investitii, autoritatile locale cauta bani la banca. Primaria Calarasi se gandeste sa imprumute 25 de milioane de lei pentru a reusi sa plateasca lucrarile de modernizare pe mai multe strazi din oras, sa construiasca o noua parcare si un bazar.

Lichiditate de aproximativ 15 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 15 milioane lei 3,4 milioane euro).

Modernizata cu milioane de lei, apoi lasata sa stea nefolosita la mal. Aceasta este povestea navei fluviale Ovidiu din patrimoniul CJ Braila

Nava fluviala Ovidiu, in reabilitarea si modernizarea careia Consiliul Judetean Braila a investit circa 1, 6 milioane de lei, sta mai mult nefolosita, la malul Dunarii. Reparatiile la aceasta nava, care a apartinut pe vremuri Liceului de Marina din Braila, au inceput in 2008 si au fost finalizate abia in 2013. De atunci, vasul nu a adunat decat 88 de mars pe Dunare.

Finantele au imprumutat 567 milioane lei prin vanzarea de obligatiuni

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat luni 566,9 milioane de lei prin redeschiderea unei emisiuni pe zece ani, peste suma vizata, in timp ce costul de imprumut a scazut la un nivel minim record pentru o astfel de maturitate.

Fost director din CNADNR, acuzat ca a semnat un contract de 27 milioane lei cu firma fratelui sau

Un fost director din CNADNR este acuzat de inspectorii Agentiei Nationale de Integritate ca, folosindu-se de functia pe care o detinea in institutie, a semnat un contract din bani publici de 27 milioane de lei cu firma la care fratele sau era actionar si administrator.

Contract de 1,2 mld. lei pentru constructia autostrazii Campia Turcii-Ogra-Targu Mures

CNADNR a desemnat constructorii autostrazii Campia Turzii-Ogra-Targu Mures, in lungime de 56,5 km, in valoare de circa 1,2 miliarde lei. Ei sunt asocierile Strabag-Straco Grup, Straco Grup-Specialist Consulting-Total Road, Lemacons-Vega 93-Arcada.

CNADNR vrea 5,5 mld. lei pentru investitii si sa angajeze in plus 450 de angajati

CNADNR a programat cheltuieli pentru investitii de 5,49 miliarde lei in acest an, in crestere de 2,3 ori fata de suma bugetata pentru 2014, si estimeaza ca va incheia 2015 cu un numar de 6. 491 de angajati, cu aproximativ 450 de salariati in plus fata.

Polonezii de la INC lanseaza un fond de 6 mil. lei pentru starup-uri si IMM-uri romanesti si anunta prima investitie locala

INC, grup polonez specializat pe piata de venture capital si de consultanta in investitii, va lansa Carpathia Capital, fond de circa 6 mil. lei care investeste in IMM-uri si starup-uri romanesti ce vor fi listate pe piata AeRO a Bursei de Valori.

Polonezii de la INC lanseaza un fond de 6 mil. lei pentru start-up-uri si IMM-uri romanesti si anunta prima investitie locala

INC, grup polonez specializat pe piata de venture capital si de consultanta in investitii, va lansa Carpathia Capital, fond de circa 6 mil. lei care investeste in IMM-uri si starup-uri romanesti ce vor fi listate pe piata AeRO a Bursei de Valori.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.219 seconds )