Libnet.ro
UNICEF

19:30

Constanta: Un profesor de la Facultatea de farmacie a fost retinut dupa ce a luat mita 200.000 euro pentru a promova un student grec

B1 B1,
Constanta: Un profesor de la Facultatea de farmacie a fost retinut dupa ce a luat mita 200.000 euro pentru a promova un student grec

Un profesor universitar doctor de la Facultatea de Farmacie din cadrul Universitatii Ovidius din Constanta a fost retinut de procurorii DNA fiind acuzat ca ar fi primit mita 200 de euro de la un student grec pentru. continuă pe B1

Profesor de la Facultatea de Farmacie a Universitatii Ovidius, retinut pentru luare de mita

Gheorghe Taralunga, profesor universitar doctor la Facultatea de Farmacie din cadrul Universitatii Ovidius Constanta, a fost retinut pentru 24 de ore de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie Serviciul Teritorial Constanta.

Un profesor universitar doctor a fost retinut de procurorii DNA, dupa ce a primit mita 200 de euro pentru a promova un student grec

Un profesor universitar doctor din Constanta a fost retinut in urma unui flagrant delict de procurorii DNA sub acuzatia ca ar fi primit mita 200 de euro de la un student grec pentru a-l promova la un examen.

Padurarul din Balesti a fost retinut dupa ce a tras cu pistolul dupa amanta

Constantin Turtoi, padurarul din comuna Balesti, in virsta de 63 de ani, a fost retinut de politie pentru 24 de ore, dupa ce a tras cu pistolul dupa o femeie alaturi de care a trait in ultimii ani.

Un tanar din Navodari a fost retinut pentru ca si-a violat nepoata in varsta de 14 ani

Politistii constanteni au retinut un tanar in varsta de 30 de ani pentru comiterea infractiunii de viol. El este acuzat ca a intretinut relatii sexuale cu nepoata sa impotriva vointei acesteia.

Tanarul drogat care si-a injunghiat prietenul cu un ciob de sticla a fost retinut. El este anchetat pentru tentativa de omor

Tanarul care drogat fiind si-a injunghiat cu un ciob de sticla prietenul a fost retinut de procurori, fiind cercetat pentru tentativa de omor. El a recunoscut ca a vrut sa se sinucida aruncandu-se de la etaj, dar nu-si aminteste sa fi atacat pe cineva.

Tanar retinut, dupa ce a vrut sa-l ucida pe cel care incerca sa-i salveze viata

Un tanar din Hunedoara, rezident in Constanta, care a incercat sa se sinucida, fiind sub efectul unor substante stupefiante, este cercetat in stare de retinere dupa ce a vrut sa-l omoare pe cel care incerca sa-i salveze viata, relateaza Mediafax.

Mexic: O persoana a murit si alte 54 au fost ranite dupa ce un camion-cisterna a explodat la un spital de copii

O persoana a murit si alte 54 au fost ranite, inclusiv 22 de copii, dupa ce in camion-cisterna cu gaz a explodat la un spital de copii din Ciudad de Mexico, a anuntat primarul capiteli, Miguel Angel Mancera,.

Suceava: Trei persoane au fost ranite dupa ce un microbuz cu cetateni ucraineni s-a rasturnat

Trei persoane au fost ranite, in noaptea de marti spre miercuri, dupa ce un microbuz in care se aflau noua cetateni ucraineni s-a rasturnat intr-un sant pe DN 17, la intrarea in municipiul Campulung.

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )