Libnet.ro
UNICEF

23:00

Profesor de la Facultatea de Farmacie a Universitatii Ovidius, retinut pentru luare de mita

Adevărul Adevărul,
Profesor de la Facultatea de Farmacie a Universitatii Ovidius, retinut pentru luare de mita

Gheorghe Taralunga, profesor universitar doctor la Facultatea de Farmacie din cadrul Universitatii Ovidius Constanta, a fost retinut pentru 24 de ore de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie Serviciul Teritorial Constanta. continuă pe Adevărul

Perchezitii DNA la Facultatea de Farmacie de la Universitatea Ovidius

DNA Constanta efectueaza perchezitii la Facultatea de Farmacie din cadrul Universitatii Ovidius. Fostul decan al Facultatii de Farmacie, Gheorghe Taralunga, actual profesor la aceeasi facultate a fost citat de procurorii DNA intr-un dosar care vizeaza fapte de coruptie.

Profesor universitar, retinut pentru spaga de 200 de euro

Un profesor universitar de la Facultatea de Farmacie din cadrul Universitatii Ovidius Constanta a fost retinut pentru 24 de ora pentru luare de mita, se arata intr-un comunicat DNA.

Doi functionari din cadrul Ministerului Agriculturii, judecati pentru luare de mita

Doi reprezentanti al Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale au fost trimisi in judecata, in arest preventiv, de catre procurorii anticoruptie, pentru luare de mita, instigare la spalare de bani si instigare la fals in acte, se arata intr-un comunicat DNA.

Director in cadrul CFR Calatori Brasov, retinut pentru santaj

DNA l-a retinut pentru 24 de ore pe Radulescu Gheorghe, director in cadrul Sucursalei Regionale de Transport Feroviar de Calatori Brasov, acuzat de procurori de savarsirea infractiunii de santaj.

Un director al CFR Brasov, retinut pentru santaj

Un director din cadrul Sucursalei Regionale de Transport Feroviar de Calatori SRTFC) Brasov a fost retinut pentru 24 de ore pentru santaj, se arata intr-un comunicat al Directiei Nationale Anticoruptie DNA).

Constanta: Un profesor de la Facultatea de farmacie a fost retinut dupa ce a luat mita 200.000 euro pentru a promova un student grec

Un profesor universitar doctor de la Facultatea de Farmacie din cadrul Universitatii Ovidius din Constanta a fost retinut de procurorii DNA fiind acuzat ca ar fi primit mita 200 de euro de la un student grec pentru.

Judecatorul Ovidiu Putura, cercetat pentru luare de mita, a fost suspendat de CSM

Consiliul Superior al Magistraturii a hotarat, miercuri, suspendarea lui Ovidiu Putura din functia de judecator in cadrul Tribunalului Bistrita-Nasaud, dupa ce acesta a fost arestat preventiv pentru coruptie, relateaza Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )