Libnet.ro
UNICEF

17:30

Consternare la Vatican, dupa prabusirea MH17. Papa Francisc se roaga pentru victimele tragediei

România Liberă România Liberă,
Consternare la Vatican, dupa prabusirea MH17. Papa Francisc se roaga pentru victimele tragediei

Papa Francisc a transmis ca se roaga pentru victimele tragediei aviatice din Ucraina, dupa ce a aflat cu consternare despre prabusirea avionului. Mai mult, Suveranul Pontif a indemnat la dialog pentru solutii intre Rusia si Ucraina. continuă pe România Liberă

Papa Francisc ar putea lua o DECIZIE ISTORICA. Ce se va intampla cu celibatul preotilor

Papa Francisc a promis ca va cauta solutii in ceea ce priveste celibatul preotilor. intr-un interviu pentru cotidianul italian La Repubblica, Papa a fost intrebat daca se gandeste sa le permita preotilor.

David Cameron convoaca o reuniune de criza, dupa prabusirea avionului malaysian in Ucraina

Premierul britanic, David Cameron, a convocat vineri o reuniune interministeriala de criza, dupa prabusirea avionului malaysian in estul Ucrainei joi, informeaza AFP. Reuniunea comitetului Cobra, care raspunde .

Tragedia aviatica din Ucraina. Olanda este in doliu dupa prabusirea avionului

Olanda era in doliu, joi, dupa prabusirea unui avion de linie malaysian care decolase de pe aeroportul Schiphol din Amsterdam cu aproape 300 de persoane la bord, dintre care cel putin 154 de olandezi.

Papa Francisc a primit un tricou al nationalei Argentinei cu autografele jucatorilor

Jucatorii nationalei Argentinei i-au trimis Papei Francisc un tricou al vicecampioanei mondiale cu semnaturile fotbalistilor, a anuntat mijlocasul Maxi Rodriguez, pe contul sau de Twitter.

La putin timp dupa prabusirea aeronavei Boeing, liderul separatist pro-rus Igor Girkin, alias Strelkov, a afirmat ca rebelii au doborat un avion AN-26

Liderul separatist Igor Girkin, alias Strelkov, a afirmat pe pagina sa de VKontakte, Facebook-ul rusesc, ca a doborat un avion AN-26, la putin timp dupa aparitia primelor informatii legate de prabusirea avionului Boeing, scrie Free Europe, care prezinta si o captura de ecran cu postarea in rusa a liderului separatist.

Reuniunea comitetului Cobra la Londra dupa prabusirea avionului malaysian in Ucraina

Sunt socat si intristat de prabusirea avionului malaysian, a declarat anterior David Cameron, pe contul sau de Twitter.

Actiunile Malaysia Airlines au scazut cu pana la 18% dupa prabusirea aeronavei in Ucraina

Actiunile companiei Malaysia Airlines au inchis sedinta de vineri in scadere puternica, cu 11%, dupa ce a inregistrat pe parcursul sedintei un declin de pana la 18%. Participatia majoritara este.

Olanda si Malaysia, in soc si doliu dupa prabusirea avionului Boeing 777 in Ucraina

Olnda si Malaysia se afla in doliu dupa tragedia de joi in care un avion de tip Boeing 777 plin cu aproape 300 de pasageri a fost doborat in estul Ucrainei de separatitii prorusi. Avionul, la bordul caruia jumatate dintre pasageri erau olandezi, a decolat de pe aroportul Amsterdam-Schiphol si se indrepta, prin spatiul aerian al Ucrainei, spre Kuala Lumpur.

VIDEO. iNREGISTRARILE convorbirilor a doi ofitei rusi, la scurt timp dupa prabusirea avionului: Deci cei de la postul Cernuhin l-au doborat. E avion civil

La aproximativ o jumatate de ora dupa ce avionul Boeing 777 al Malaysia Airlines a fost doborat de o racheta, deasupra Ucrainei, doi ofiteri rusi au fost interceptati intr-o convorbire telefonica in care dezvaluiau ca aeronava a fost atacata de Kazacii de la Cernuhino. Convorbirea dintre rusul Igor Bezler, conducatorul teroristilor din detasamentul BES, si coordonatorul sau, Gheranin Vasilii Nicolaevici, colonel in Statul Major al Serviciului de Spionaj Militar al armatei ruse a fost publicata pe siteul deschide. md.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )