Libnet.ro
UNICEF

19:00

Papa Francisc ar putea lua o DECIZIE ISTORICA. Ce se va intampla cu celibatul preotilor

Antena3 Antena3,
Papa Francisc ar putea lua o DECIZIE ISTORICA. Ce se va intampla cu celibatul preotilor

Papa Francisc a promis ca va cauta solutii in ceea ce priveste celibatul preotilor. intr-un interviu pentru cotidianul italian La Repubblica, Papa a fost intrebat daca se gandeste sa le permita preotilor. continuă pe Antena3

Papa Francisc, citat de La Repubblica: In jur de 2% din preotii romano-catolici sunt pedofili. Vaticanul neaga veridicitatea unor parti din interviul publicat de cotidianul italian

Date solide arata ca in jur de 2% din clericii Bisericii Romano-Catolice sunt agresori sexuali, ar fi declarat Papa Francisc intr-un interviu acordat cotidianului italian La Repubblica, informeaza Reuters. Suveranul pontif ar fi aratat ca pedofilia este lepra din casa noastra. Vaticanul a emis dupa publicarea interviului o declaratie in care sustine ca anumite parti din articolul publicat de cotidianul italian de stanga nu sunt corecte, inclusiv cea care il citeaza pe Papa afirmand ca printre agresorii sexuali se numara si cardinali.

Papa Francisc nu a urmarit finala Cupei Mondiale pentru o chestiune de neutraluitate

Papa Francisc nu a urmarit partida dintre Germania si Argentina din finala Cupei Mondiale pentru o chestiune de neutraluitate, sustine Vaticanul.

Papa Francisc a primit un tricou al nationalei Argentinei cu autografele jucatorilor

Jucatorii nationalei Argentinei i-au trimis Papei Francisc un tricou al vicecampioanei mondiale cu semnaturile fotbalistilor, a anuntat mijlocasul Maxi Rodriguez, pe contul sau de Twitter.

Papa Francisc nu a urmarit finala Cupei Mondiale pentru a fi neutru

Suveranul Pontif, de nationalitate argentiniana, nu a urmarit partida dintre Germania siArgentina din finala Cupei Mondiale pentru o chestiune de neutraluitate, sustine Vaticanul. Papa a fost atent la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )