Libnet.ro
UNICEF

01:05

Consulul Andrei Lancikov: Diplomatul rus implicat in accident circula regulamentar si nu consumase alcool

B1 B1,
Consulul Andrei Lancikov: Diplomatul rus implicat in accident circula regulamentar si nu consumase alcool

Consulul rus in Romania Andrei Lancikov a declarat ca diplomatul rus care a lovit o tanara pe trecerea de pietoni mergea regulamentar si era treaz, iar Ambasada Rusiei va clarifica circumstantele in care s-a. continuă pe B1

MAE: Diplomatul rus implicat in accidentul de duminica va parasi Romania in scurt timp.

Diplomatul rus implicat in accidentul auto care a avut loc duminica in Bucuresti urmeaza sa paraseasca teritoriul Romaniei in scurt timp, informeaza MAE, precizand ca a facut de urgenta un demers pe langa ambasadorul rus in care a subliniat ca nu se justifica o plecare imediata a diplomatului, potrivit Mediafax. Ambasadorul Rusiei la Bucuresti, Oleg Malghinov, a comunicat, intr-o intalnire cu secretarul de stat Bogdan Aurescu, ca autoritatile ruse nu sunt in masura sa dea un raspuns .

MAE: Diplomatul rus implicat in accidentul auto urmeaza sa paraseasca Romania in scurt timp

Diplomatul rus implicat in accidentul auto care a avut loc duminica in Bucuresti urmeaza sa paraseasca teritoriul Romaniei in scurt timp, informeaza MAE, precizand ca a facut de urgenta un demers pe langa ambasadorul rus in care a subliniat ca nu se justifica o plecare imediata a diplomatului.

MAE: Rusia nu retrage imunitatea diplomatului rus implicat in accident, iar acesta va parasi Romania in scurt timp

Rusia nu retrage imumitatea diplomatului rus implicat in accidentul auto care a avut loc duminica in Bucuresti, iar acesta urmeaza sa paraseasca teritoriul Romaniei in scurt timp, anunta MAE, potrivit.

Cristian Diaconescu: Rusia va politiza si va incerca sa minimalizeze accidentul in care este implicat diplomatul rus

Consilierul prezindetial Cristian Diaconescu a declarat, marti, in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV ca in cazul diplomatului rus care a accidentat grav o tanara in Bucuresti, in cursul zilei de.

Cristian Diaconescu: Rusia va politiza si va incerca sa minimalizeze accidentul in care a fost implicat diplomatul rus

Consilierul prezindetial Cristian Diaconescu a declarat, marti, in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV ca in cazul diplomatului rus care a accidentat grav o tanara in Bucuresti, in cursul zilei de.

Martor ocular la accidentul produs de diplomatul rus: Soferul era foarte calm, se uita la fetita care tremura pe asfalt

Accidentul in care a fost implicat duminica diplomatul de la Ambasada Rusiei la Bucuresti a fost descris de catre un martor ocular. intr-o declaratie pentru B1 TV, un barbat care a fost la fata locului a declarat.

Diplomatul rus care a accidentat grav o tanara in Bucuresti Nu poate fi anchetat.

Ambasadorul Federatiei Ruse la Bucuresti, Oleg S. Malginov, a fost marti la sediul Parchetului General, unde a discutat cu seful DIICOT, Codrut Olaru, despre traficul transfrontalier de droguri, nu despre accidentul de masina produs duminica de un diplomat rus, spun surse judiciare. Intalnirea a fost programata inainte de producerea accidentulul. Duminica, un diplomat rus, aflat la volanul masinii Ambasadei Rusiei la Bucuresti, a lovit o tanara pe o trecere de pietoni de pe raza sectorului 3 .

Titus Corlatean: MAE analizeaza posibilitatea de a solicita ridicarea imunitatii diplomatului rus implicat in accidentul din Bucuresti

Ministrul de Externe, Titus Corlatean, a declarat ca a fost luata in calcul posibilitatea de a solicita ridicarea imunitatii diplomatului rus care a accidentat o tanara in Bucuresti. in acest sens,.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )