Libnet.ro
UNICEF

06:00

MAE: Rusia nu retrage imunitatea diplomatului rus implicat in accident, iar acesta va parasi Romania in scurt timp

B1 B1,
MAE: Rusia nu retrage imunitatea diplomatului rus implicat in accident, iar acesta va parasi Romania in scurt timp

Rusia nu retrage imumitatea diplomatului rus implicat in accidentul auto care a avut loc duminica in Bucuresti, iar acesta urmeaza sa paraseasca teritoriul Romaniei in scurt timp, anunta MAE, potrivit. continuă pe B1

Titus Corlatean: MAE analizeaza posibilitatea de a solicita ridicarea imunitatii diplomatului rus implicat in accidentul din Bucuresti

Ministrul de Externe, Titus Corlatean, a declarat ca a fost luata in calcul posibilitatea de a solicita ridicarea imunitatii diplomatului rus care a accidentat o tanara in Bucuresti. in acest sens,.

Rusia NU ridica imunitatea diplomatului de la Bucuresti. Acesta va parasi Romania in scurt timp

Diplomatul rus implicat in accidentul auto care a avut loc duminica in Bucuresti urmeaza sa paraseasca teritoriul Romaniei in scurt timp, informeaza MAE, precizand ca a facut de urgenta un demers pe.

MAE a cerut ridicarea imunitatii diplomatului rus

Ministerul de externe a cerut oficial ridicarea imunitatii diplomatului rus care a lovit duminica o tanara pe o trecere de pietoni din Bucuresti, transmite Antena3. ro.

UPDATE MAE cere RETRAGEREA imunitatii diplomatului care a provocat accidentul de duminica. ...

UPDATE Ministrul de Externe, Titus Corlatean, a remis o Nota Verbala prin care se solicita autoritatilor Federatiei Ruse retragerea imunitatii de jurisdictie a diplomatului implicat in accidentul auto de duminica. Ministerul roman de Externe analizeaza posibilitatea de a solicita ridicarea imunitatii diplomatului rus care a accidentat o tanara in Bucuresti. Ambasadorul rus urmeaza sa fie convocat la minister, a declarat ministrul de resort, Titus Corlatean, citat de Mediafax. Transmitem .

MAE: Diplomatul rus implicat in accidentul de duminica va parasi Romania in scurt timp.

Diplomatul rus implicat in accidentul auto care a avut loc duminica in Bucuresti urmeaza sa paraseasca teritoriul Romaniei in scurt timp, informeaza MAE, precizand ca a facut de urgenta un demers pe langa ambasadorul rus in care a subliniat ca nu se justifica o plecare imediata a diplomatului, potrivit Mediafax. Ambasadorul Rusiei la Bucuresti, Oleg Malghinov, a comunicat, intr-o intalnire cu secretarul de stat Bogdan Aurescu, ca autoritatile ruse nu sunt in masura sa dea un raspuns .

Rusia nu-i va ridica imunitatea diplomatului care a lovit cu masina o tanara pe trecerea de pietoni. Acesta a fost rechemat la Moscova si urmeaza sa paraseasca Romania in scurt timp

Rusia nu-i va ridica imunitatea diplomatului care a lovit cu masina, duminica, o tanara pe o trecere de pietoni din Bucuresti, l-a anuntat miercuri ambasadorul Moscovei la Bucuresti, Oleg Malghinov, pe secretarul de stat Bogdan Aurescu.

Rusia nu ridica imunitatea diplomatului care a accidentat grav studenta Madalina Bacanu

Alexander Evsyukov, secretar al Ambasadei Rusiei, a fost rechemat la Moscova si va fi anchetat. Rusia considera imposibila ridicarea imunitatii diplomatului.

MAE a cerut oficial ridicarea imunitatii diplomatului rus care a accidentat o tanara

UPDATE 18:00- Ministerul de externe a cerut oficial ridicarea imunitatii diplomatului rus care a lovit duminica o tanara pe o trecere de pietoni din Bucuresti. Ambasadorul rus a fost astazi la MAE, convocat de.

MAE analizeaza o cerere de ridicare a imunitatii diplomatului rus care a accidentat o tanara.

Ministerul roman de Externe analizeaza posibilitatea de a solicita ridicarea imunitatii diplomatului rus care a accidentat o tanara in Bucuresti, ambasadorul rus urmand sa fie convocat la minister, a declarat ministrul de resort, Titus Corlatean, potrivit Mediafax. Stire in curs de actualizare. Citeste si: Soferul masinii Ambasadei Rusiei are calitatea de diplomat, beneficiaza de imunitate de jurisdictieVIDEO. Tanara accidentata de DIPLOMATUL RUS este in COMA. Soferul are IMUNITATE .

Consulul Andrei Lancikov: Diplomatul rus implicat in accident circula regulamentar si nu consumase alcool

Consulul rus in Romania Andrei Lancikov a declarat ca diplomatul rus care a lovit o tanara pe trecerea de pietoni mergea regulamentar si era treaz, iar Ambasada Rusiei va clarifica circumstantele in care s-a.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2815 seconds )