Libnet.ro
UNICEF

08:00

Rusia nu ridica imunitatea diplomatului care a accidentat grav studenta Madalina Bacanu

Adevărul Adevărul,
Rusia nu ridica imunitatea diplomatului care a accidentat grav studenta Madalina Bacanu

Alexander Evsyukov, secretar al Ambasadei Rusiei, a fost rechemat la Moscova si va fi anchetat. Rusia considera imposibila ridicarea imunitatii diplomatului. continuă pe Adevărul

Rusia nu-i va ridica imunitatea diplomatului care a lovit cu masina o tanara pe trecerea de pietoni. Acesta a fost rechemat la Moscova si urmeaza sa paraseasca Romania in scurt timp

Rusia nu-i va ridica imunitatea diplomatului care a lovit cu masina, duminica, o tanara pe o trecere de pietoni din Bucuresti, l-a anuntat miercuri ambasadorul Moscovei la Bucuresti, Oleg Malghinov, pe secretarul de stat Bogdan Aurescu.

Rusia NU ridica imunitatea diplomatului de la Bucuresti. Acesta va parasi Romania in scurt timp

Diplomatul rus implicat in accidentul auto care a avut loc duminica in Bucuresti urmeaza sa paraseasca teritoriul Romaniei in scurt timp, informeaza MAE, precizand ca a facut de urgenta un demers pe.

MAE: Rusia nu retrage imunitatea diplomatului rus implicat in accident, iar acesta va parasi Romania in scurt timp

Rusia nu retrage imumitatea diplomatului rus implicat in accidentul auto care a avut loc duminica in Bucuresti, iar acesta urmeaza sa paraseasca teritoriul Romaniei in scurt timp, anunta MAE, potrivit.

UPDATE MAE cere RETRAGEREA imunitatii diplomatului care a provocat accidentul de duminica. ...

UPDATE Ministrul de Externe, Titus Corlatean, a remis o Nota Verbala prin care se solicita autoritatilor Federatiei Ruse retragerea imunitatii de jurisdictie a diplomatului implicat in accidentul auto de duminica. Ministerul roman de Externe analizeaza posibilitatea de a solicita ridicarea imunitatii diplomatului rus care a accidentat o tanara in Bucuresti. Ambasadorul rus urmeaza sa fie convocat la minister, a declarat ministrul de resort, Titus Corlatean, citat de Mediafax. Transmitem .

Diplomatul rus care a accidentat grav o tanara in Bucuresti Nu poate fi anchetat.

Ambasadorul Federatiei Ruse la Bucuresti, Oleg S. Malginov, a fost marti la sediul Parchetului General, unde a discutat cu seful DIICOT, Codrut Olaru, despre traficul transfrontalier de droguri, nu despre accidentul de masina produs duminica de un diplomat rus, spun surse judiciare. Intalnirea a fost programata inainte de producerea accidentulul. Duminica, un diplomat rus, aflat la volanul masinii Ambasadei Rusiei la Bucuresti, a lovit o tanara pe o trecere de pietoni de pe raza sectorului 3 .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2476 seconds )