Libnet.ro
UNICEF

06:30

Rusia NU ridica imunitatea diplomatului de la Bucuresti. Acesta va parasi Romania in scurt timp

Antena3 Antena3,
Rusia NU ridica imunitatea diplomatului de la Bucuresti. Acesta va parasi Romania in scurt timp

Diplomatul rus implicat in accidentul auto care a avut loc duminica in Bucuresti urmeaza sa paraseasca teritoriul Romaniei in scurt timp, informeaza MAE, precizand ca a facut de urgenta un demers pe. continuă pe Antena3

Rusia nu-i va ridica imunitatea diplomatului care a lovit cu masina o tanara pe trecerea de pietoni. Acesta a fost rechemat la Moscova si urmeaza sa paraseasca Romania in scurt timp

Rusia nu-i va ridica imunitatea diplomatului care a lovit cu masina, duminica, o tanara pe o trecere de pietoni din Bucuresti, l-a anuntat miercuri ambasadorul Moscovei la Bucuresti, Oleg Malghinov, pe secretarul de stat Bogdan Aurescu.

Rusia nu ridica imunitatea diplomatului care a accidentat grav studenta Madalina Bacanu

Alexander Evsyukov, secretar al Ambasadei Rusiei, a fost rechemat la Moscova si va fi anchetat. Rusia considera imposibila ridicarea imunitatii diplomatului.

MAE: Rusia nu retrage imunitatea diplomatului rus implicat in accident, iar acesta va parasi Romania in scurt timp

Rusia nu retrage imumitatea diplomatului rus implicat in accidentul auto care a avut loc duminica in Bucuresti, iar acesta urmeaza sa paraseasca teritoriul Romaniei in scurt timp, anunta MAE, potrivit.

MAE: Diplomatul rus implicat in accidentul de duminica va parasi Romania in scurt timp.

Diplomatul rus implicat in accidentul auto care a avut loc duminica in Bucuresti urmeaza sa paraseasca teritoriul Romaniei in scurt timp, informeaza MAE, precizand ca a facut de urgenta un demers pe langa ambasadorul rus in care a subliniat ca nu se justifica o plecare imediata a diplomatului, potrivit Mediafax. Ambasadorul Rusiei la Bucuresti, Oleg Malghinov, a comunicat, intr-o intalnire cu secretarul de stat Bogdan Aurescu, ca autoritatile ruse nu sunt in masura sa dea un raspuns .

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2856 seconds )