Libnet.ro
UNICEF

06:00

Consumul a crescut in primele trei luni cu doar 3%, fata de 5% la doua luni

Adevărul Adevărul,
Consumul a crescut in primele trei luni cu doar 3%, fata de 5% la doua luni

Cifra de afaceri din comertul cu amanuntul, cu exceptia vanzarilor de autovehicule si motociclete, a crescut in primul trimestru fata de aceeasi perioada a anului trecut, atat ca serie bruta cat si ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate, cu 3% fiecare. continuă pe Adevărul

Jiru, MFP: Anul acesta nu sunt emotii privind deficitul bugetar, stam foarte bine la trei luni

Incadrarea in tinta de deficit bugetar in termeni ESA stabilita pentru anul acesta prin programul de convergenta, de 1,45% din PIB, nu prezinta emotii pentru Guvern, intrucat situatia dupa primele trei luni este foarte buna, cu un excedent.

La zece ani distanta, primele patru luni din mandatele de presedinte ale lui Traian Basescu si Klaus Iohannis sunt aproape identice

La zece ani distanta, istoria se repeta, dar cu alti protagonisti. Primele patru luni din mandatele ultimilor doi presedinti, Traian Basescu 2005) si Klaus Iohannis 2015) sunt aproape identice in privinta.

inmatricularile de autoturisme Dacia noi in Franta au scazut cu aproape 10% in primele patru luni

Inmatricularile de autoturisme Dacia noi in Franta au scazut cu 9,8% in primele patru luni ale acestui an, la 35. 766 unitati, inregistrand cel mai puternic declin in randul marcilor cu un volum mare al vanzarilor, in timp ce piata a inregistrat o crestere de 5,6%, la 648. 087 de unitati.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,242 seconds )