Libnet.ro
UNICEF

01:05

Contabila unei scoli din Capitala a facut infarct dupa ce a aflat ca se fac perchezitii in unitatea de invatamant

Adevărul Adevărul,
Contabila unei scoli din Capitala a facut infarct dupa ce a aflat ca se fac perchezitii in unitatea de invatamant

Contabila unei scoli din Capitala a facut infarct si a murit, dupa ce procurori ai Parchetului Tribunalului Bucuresti si politisti au facut perchezitii, miercuri, la unitatea de invatamant la care era angajata. Cercetarile vizeaza un dosar de evaziune fiscala si delapidarea privind achizitiile in scoli. continuă pe Adevărul

Contabila unei scoli din Bucuresti a murit in urma unui infarct, dupa ce la scoala au fost perchezitii

Contabila unei scoli din Bucuresti a facut infarct si a murit, dupa ce procurori si politisti au facut perchezitii, ieri la la unitatea de invatamant la care aceasta lucra. Ancheta nu o viza.

Contabila unei scoli de Capitala a murit din cauza unui infarct, dupa ce au fost perchezitii la unitatea de invatamant (VIDEO)

Contabila Scolii nr. 96 din Sectorul 4 al Capitalei a murit din cauza unui infarct, la scurt timp dupa efectuarea unor perchezitii in cadrul institutiei de invatamant in care lucra, arata.

Produsele Hexi Pharma, folosite in sute de scoli din Bucuresti

Produsele Hexi Pharma au fost folosite in peste 800 de unitati de invatamant din Capitala. Substantele erau utilizate pentru dezinfectia din cabinetele medicale ale scolilor, gradinitelor.

Elevilor unui liceu din Capitala li s-a interzis sa sune la 112, pentru ca scoala are exclusivitate cu ambulanta PULS. Inspectoratul scolar si ministerul Educatiei s-au autosesizat (VIDEO)

Gest uluitor intr-un liceu din Capitala. Elevii nu ar avea voie sa sune la 112 in caz de urgenta, din cauza ca reprezentantii conducerii unitatii de invatamant i-a anuntat pe copii pr.

Politistii ridica documente de la sediul RENAR, trei spitale din Capitala si depozitul Hexi Pharma

Politistii ridica, joi, documente de la sediul Asociatiei de Acreditare din Romania RENAR), trei spitale din Capitala si depozitul Hexi Pharma, in cadrul anchetei desfasurate de Parchetul General.

Incendiu la acoperisul unei cladiri din centrul Brasovului provocat de... o pisica

Acoperisul unei case din centrul Brasovului a fost cuprins de flacari, miercuri, dupa amiaza, informeaza Libertatea. Pompierii au fost imediat alertati si au sosit la fata locului pentru a stinge.

Mama care si-a abandonat copilul langa o pubela din Capitala, arestata preventiv pentru 30 de zile

Femeia care si-ar fi abandonat bebelusul langa o pubela din zona Ion Mihalache din Capitala, intr-o punga, in urma cu aproape o saptamana, a fost arestata preventiv pentru 30 de zile, marti, de catre judecatorii Tribunalului Bucuresti, informeaza Mediafax.

Femeia care si-a abandonat bebelusul langa o pubela din Capitala, arestata preventiv: Decizia nu este definitiva

Judecatorii Tribunalului Bucuresti au decis marti ca femeia acuzata ca si-a abandonat bebelusul intr-o punga, in zona Ion Mihalache din Capitala, sa fie arestata pentru 30 de zile, informeaza.

CNADNR monteaza separatoare de sensuri pe DN1, in zona Baneasa din Capitala, unde in ultimele saptamani s-au inregistrat mai multe accidente grave

Brigada Rutiera anunta ca CNADNR a inceput lucrari pentru montarea separatoarelor de sensuri pe DN1, in zona Baneasa din Capitala, unde in ultimele saptamani s-au inregistrat mai mu.

Incendiu la un imobil din Capitala, doua victime intoxicate cu fum, iar 65 de persoane, evacuate (VIDEO)

UPDATE: Incendiul a fost lichitat. O ancheta va fi demarata pentru a se stabili exact cauzele producerii acestuia. Un incendiu a izbucnit la subsolul unei cladiri de birouri din Bucuresti, zona Drumul Taberei,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )