Libnet.ro
UNICEF

05:00

Contestatia Elenei Udrea va fi analizata marti de instanta suprema

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Contestatia Elenei Udrea va fi analizata marti de instanta suprema

Judecarea contestatiei Elenei Udrea impotriva masurii de arestare preventiva pentru 30 de zile va fi avea loc marti la Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ). continuă pe Wall-Street Ro

Recursul in cazul arestarii preventive a Elenei Udrea se judeca marti la ora 8.00

Recursul in cazul arestarii preventive a Elenei Udrea se va judeca marti la ora 8, informeaza B1 TV. Astfel fostul ministrul al Dezvoltarii Regionale si Turismului se va prezenta marti in fata instantei unde.

Contestatia la arestul Elenei Udrea se judeca marti

Inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) a stabilit pentru marti judecarea contestatiei depuse de Elena Udrea fata de arestarea sa preventiva in dosarul Microsoft, potrivit surselor din presa.

Elena Udrea afla marti daca va fi eliberata sau va ramane in spatele gratiilor

Elena Udrea afla marti daca va fi cercetata in continuare in arest sau va fi eliberata. Asta dupa ce Curtea Suprema a stabilit sa ia in discutie saptamana viitoare contestatia acesteia impotriva deciziei prin care a fost trimisa in spatele gratiilor.

Elena Udrea afla marti daca va fi eliberata sau va ramane in spatele gratiilor. Deputatul vrea sa renoveze celula in care este inchisa

Elena Udrea afla marti daca va fi cercetata in continuare in arest sau va fi eliberata. Asta dupa ce Curtea Suprema a stabilit sa ia in discutie saptamana viitoare contestatia acesteia impotriva deciziei prin care a fost trimisa in spatele gratiilor.

Procesul Elenei Udrea va incepe la ora 14:00 la iCCJ. DNA cere arestarea preventiva pentru 30 de zile

Instanta de la inalta Curte de Casatie si Justitie a anuntat ca procesul Elenei Udrea pentru care Directia Nationala Anticoruptie cere arestarea pentru 30 de zile va incepe la ora 14:00. Elena Udrea a fost.

Instanta a ramas in pronuntare in cazul Elenei Udrea: Aceasta va astepta decizia in sala de judecata (VIDEO)

Judecatorii iCCJ au ramas in pronuntare in cazul arestarii preventive a Elenei Udrea. Aceasta va astepta verdictul magistratilor in sala de judecata, a anuntat avocatul deputatei. Va dura cel putin o ora.

iCCJ: Procesul Elenei Udrea va incepe la ora 14:00

Instanta de la inalta Curte de Casatie si Justitie a anuntat ca procesul Elenei Udrea pentru care Directia Nationala Anticoruptie cere arestarea pentru 30 de zile va incepe la ora 14:00.

S-a stabilit data de judecare a recursului Elenei Udrea

Recursul Elenei Udrea in dosarul Microsoft, in care a fost condamnata la 30 de zile de arest, se va judeca marti la inalta Curte, la ora 08.

VIDEO. DNA a demarat verificari administrative dupa retinerea Elenei Udrea

Oficiali ai Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au declarat, marti seara, ca au fost demarate verificari administrative privind respectarea procedurilor de predare in cazul Elenei Udrea, retinuta pentru 24 de ore in dosarul Microsoft, informeaza Agerpres.

Motivarea deciziei de arestare preventiva a Elenei Udrea: Fostul ministru a incalcat controlul judiciar prin declaratiile facute in presa despre dosarul Microsoft

Elena Udrea a incalcat controlul judiciar impus in dosarul Microsoft prin afirmatiile facute in presa in legatura cu acest dosar, fara ca in prealabil sa fi dat o declaratie la DNA in acest caz, si poate fi un pericol public, se arata in motivarea deciziei de arestare preventiva pentru 30 de zile luata de Inalta Curte de Casatie si Justitie, potrivit B1 Tv. Declaratiile Elenei Udrea in presa, cand era sub control judiciar, constituie indicatii catre martorii si inculpatii din dosarul Microsoft, in special catre Dorin Cocos, ea dorind ca acesta sa o sustina in denuntul impotriva lui Coldea, reiese din motivarea ICCJ care a decis arestarea deputatei.

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )