Libnet.ro
UNICEF

09:00

Procesul Elenei Udrea va incepe la ora 14:00 la iCCJ. DNA cere arestarea preventiva pentru 30 de zile

B1 B1,
Procesul Elenei Udrea va incepe la ora 14:00 la iCCJ. DNA cere arestarea preventiva pentru 30 de zile

Instanta de la inalta Curte de Casatie si Justitie a anuntat ca procesul Elenei Udrea pentru care Directia Nationala Anticoruptie cere arestarea pentru 30 de zile va incepe la ora 14:00. Elena Udrea a fost. continuă pe B1

iCCJ: Procesul Elenei Udrea va incepe la ora 14:00

Instanta de la inalta Curte de Casatie si Justitie a anuntat ca procesul Elenei Udrea pentru care Directia Nationala Anticoruptie cere arestarea pentru 30 de zile va incepe la ora 14:00.

Ce se va intampla azi cu Elena Udrea. CLARIFICAREA facuta de procurori. Procesul va incepe la ora 14:00

UPDATE:Elena Udrea va fi dusa la inalta Curte, iar procurorii cer arestarea ei preventiva pentru 31 de zile. Procesul incepe la ora 14:00UPDATE: Elena Udrea si-a petrecut noaptea in arestul Politiei.

Camera Deputatilor va da sase voturi distincte in cazul Elenei Udrea

Camera Deputatilor va da, luni, de la ora 17,00, sase voturi distincte cu bile pentru solicitarile Justitiei in privinta Elenei Udrea. Trei din tre acestea vor fi pentru inceperea urmaririi penale in doua.

Comisia Juridica si-a dat avizul pentru arestarea preventiva a Elenei Udrea

ACTUALIZARE 18:42 Comisia Juridica a avizat pozitiv cererea DNA de arestare preventiva a Elenei Udrea in dosarul Gala Bute, dupa ce anterior avizase urmarirea penala a acesteia. * Udrea: Nu ma opun urmaririi penale.

VIDEO. Instanta Suprema a ramas in pronuntare in dosarul Elenei Udrea

Elena Udrea a fost adusa la instanta, miercuri, in jurul orei 14. 00 pentru a se judeca cererea de arestare preventiva a procurorilor. Deputata a repetat gestul, cu degetul la nas, din noaptea in care s-a dat avizul in Parlament pentru cererea de arestare formulata de procurorii anticoruptie.

Comisia Juridica analizeaza cererile de incuviintare a arestarii preventive a Elenei Udrea

ACTUALIZARE 16:55 Udrea: Nu ma opun urmaririi penale Elena Udrea a declarat, la sosirea la Comisia Juridica, ca nu se va opune urmaririi sale penale, insa nu a declarat ce pozitie va avea in Comisie fata de cererile de arestare preventiva pe care le considera un asalt asupra sa si o dovada a faptului ca se doreste tacerea ei dupa acuzatiile aduse sefului SRI Florian Coldea.

Patimile Elenei Udrea: de la fata cuminte din Buzau la personaj in Daily Mail, ministrul care le-a daruit pantofi negri cu toc sinistratilor si model in reviste glossy

Stralucirea Elenei Udrea capata brusc o noua nuanta. Aceea a catuselor care s-au lipit iremediabil de imaginea publica a Blondei de la Cotroceni, cladita prin stridente, vestimentare sau de comportament.

Primele doua cereri in cazul Elenei Udrea, de incepere a urmaririi penale in dosarul Gala Bute, aprobate cu 285 de voturi pentru si 49 impotriva (VIDEO)

UPDATE 21:20:Deputatii au inceput votul privind cererea de incuviintare a arestarii preventive a Elenei Udrea Gabriela in dosarul Gala Bute. UPDATE 21:13:A doua cerere referitoare la inceperea.

Raportul intern al SRI, realizat dupa acuzatiile Elenei Udrea, prezentat Comisiei parlamentare de control. Florian Coldea nu participa la dezbatere

Raportul intern al Serviciului Roman de Informatii, realizat ca urmare a acuzatiilor Elenei Udrea, este prezentat luni Comisiei parlamentare de control a SRI de catre o comisie interna a Serviciului. Directorul.

Radu Banciu: Ce treaba avea Oreste sa duca dosare de la Antene Elenei Udrea? (VIDEO)

Jurnalistul Radu Banciu a vorbit, duminica seara, despre Oreste Teodorescu, cel despre care Elena Udrea a dezvaluit faptul ca i-ar fi cerut bani in schimbul unor informatii din interiorul trustului Intact. Cum.

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )