Libnet.ro
UNICEF

10:30

Contrabanda cu marfa chinezeasca in portul Constanta.

România Liberă România Liberă,
Contrabanda cu marfa chinezeasca in portul Constanta.

Mii de ceasuri, abtibilduri si jucarii susceptibile a fi contrafacute au fost depistate de politisti si vamesi. Echipele mixte formate din politisti de frontiera din cadrul Garzii de Coasta si lucratori vamali au controlat si retinut mii de obiecte despre care spun ca sunt contrafacute. Astfel, pe 19 noiembrie, in jurul orei 14. 30, la rampa existenta in cadrul Constanta Sud-Agigea a fost efectuat un control fizic amanuntit asupra unui container sosit din China pe adresa unei societati . continuă pe România Liberă

Cum vrea PSD sa imparta Portul Constanta.

Peste cel mult un an, Portul Constanta ar putea ajunge in administrarea mai multor primarii din Constanta si a Consiliului Judetean. Patru parlamentari PSD au depus vineri in Parlament un proiect de lege care vizeaza transferul celor 60% din actiuni pe care Ministerul Transporturilor le detine la Compania Nationala Administratia Porturilor Maritime Constanta catre autoritatile locale. Ieri, trei dintre semnatarii proiectului Eduard Martin, Alexandru Mazare si Manuela Mitrea) au sustinut o .

PSD preia incet, dar sigur, portul Constanta de la Ministerul Transporturilor

PSD vrea sa preia portul Constanta de la Ministerul Transporturilor prin intermediul primarului Radu Mazare. Conform unui proiect de lege depus mai multi parlamentari social-democrati, 60% dintre actiunile.

PERCHEZITII iN PORTUL CONSTANTA: Este vizata o grupare acuzata de infractiuni economice.

Politisti ai Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Porturi Maritime din IGPR si procurorii DIICOT Constanta efectueaza opt perchezitii la sedii sociale din portul si municipiul Constanta, precum si la domiciliile unora dintre membrii unei grupari suspectate de infractiuni economice, informeaza realitatea. net Potrivit IGPR, au fost emise noua mandate de aducere pe numele suspectilor, care vor fi dusi la sediul DIICOT - Serviciul Teritorial Constanta in vederea .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )