Libnet.ro
UNICEF

22:00

Contracte de finantare de peste 300 milioane de euro pentru agricultori, anulate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Contracte de finantare de peste 300 milioane de euro pentru agricultori, anulate

Numerosi intreprinzatori agricoli au pierdut contracte de finantare prin Programul National de Dezvoltare Rurala PNDR), valoarea acestora ridicandu-se la 300 de milioane de euro, potrivit cifrelor Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit APDRP), a declarat Veronica Toncea, director general al Fondului de Garantare a Creditului Rural FGCR). continuă pe Ziarul Bursa

Actionarii Alitalia au aprobat majorarea capitalului cu 300 milioane euro

Actionarii companiei aeriene Alitalia, care se confrunta cu probleme financiare si cauta un partener strategic, au aprobat ieri majorarea capitalului cu pana la 300 milioane de euro, potrivit Reuters, anunta Agerpres.

Unicredit Tiriac Bank acorda NEPI un credit de 30 milioane euro pentru o refinantare

UniCredit Tiriac Bank a acordat un credit de investitii in valoare de 30 milioane euro fondului de investitii NEPI, pentru refinantarea cladirii de birouri Lakeview, se arata antr. un comunicat trimis redactiei.

Bucuresti: O femeie, care presta servicii de menajera, retinuta dupa ce a furat ceasuri in valoare de peste 300.000 de euro

Politistii bucuresteni au retinut o femeie, care presta servicii de menajra, alaturi de fiul ei, dupa ce au furat dintr-o casa din Capitala zece ceasuri valorand peste 300. 000 de euro. Cei doi ar fi sustras cea.

FOTO Un drum judetean in care s-au investit peste 9 milioane de euro, distrus in mai putin de patru ani

Drumul judetean 710 A, Pucioasa - Varfuri - Moreni, reabilitat cu peste 9 milioane de euro din fonduri europene, s-a deteriorat serios in unele zone. Asta, la mai putin de patru ani de cand o firma italiana a primit contractul de modernizare. Mai mult, marcajele rutiere au fost vandalizate, soferii fiind in pericol atunci cand circula noaptea.

UniCredit Tiriac Bank imprumuta fondul de investitii NEPI cu 30 milioane euro

UniCredit Tiriac Bank a acordat fondului de investitii NEPI un credit de investitii de 30 milioane euro pentru refinantarea cladirii de birouri Lakeview de pe bulevardul Barbu Vacarescu din Bucuresti, pe care a cumparat-o la inceputul acestui an, a anuntat ieri banca.

UniCredit Tiriac a imprumutat NEPI cu 30 mil. euro pentru refinantarea cladirii de birouri Lakeview

UniCredit Tiriac Bank a acordat fondului de investitii NEPI un credit de investitii de 30 milioane euro pentru refinantarea cladirii de birouri Lakeview de pe bulevardul Barbu Vacarescu din Bucuresti, pe care a cumparat-o la inceputul acestui an, a.

Andreea Antonescu si tatal Andreei Balan ar putea primi doua milioane de euro pentru piesa Mosule, ce tanar esti! (VIDEO)

Nu au incasat niciun leu din drepturile de autor, dar acum, la 14 ani de la lansarea hitului pot primi doua milioane de euro. Vorbim despre Andreea Antonescu si tatal fostei sale colege din Andre, Sandel Balan.

Evaziune fiscala de 18 milioane euro in domeniul panificatiei

Un nou caz de evaziune fiscala a adus statului un prejudiciu de 18 milioane euro, relateazaB1 TV. Marti au avut loc 44 perchezitii domiciliare in Buzau, Braila,Vaslui, Covasna si Bucuresti pentru.

Ministerul Mediului va plati 37,6 milioane de euro pentru un sistem informatic care va contribui la cresterea absorbtiei fondurilor europene

Ministerul Mediului va organiza, la 12 decembrie, o licitatie pentru achizitionarea unui sistem informatic care are scopul de a asigura premisele necesare pentru cresterea absorbtiei fondurilor europene. Valoarea.

Ministerul Mediului cumpara un sistem IT de peste 35 mil. ...

Ministerul Mediului va organiza, la 12 decembrie, o licitatie pentru achizitionarea unui sistem informatic care va asigura premisele necesare pentru cresterea absorbtiei fondurilor europene, valoarea contractului fiind estimata la 167,3 milioane de lei, TVA inclusa 37,6 milioane de euro). Scopul contractului care urmeaza sa fie atribuit vizeaza implementarea unei solutii de management integrat al Programului Operational Sectorial Mediu si asigurarea premiselor necesare pentru cresterea .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )