Libnet.ro
UNICEF

22:00

Actionarii Alitalia au aprobat majorarea capitalului cu 300 milioane euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Actionarii Alitalia au aprobat majorarea capitalului cu 300 milioane euro

Actionarii companiei aeriene Alitalia, care se confrunta cu probleme financiare si cauta un partener strategic, au aprobat ieri majorarea capitalului cu pana la 300 milioane de euro, potrivit Reuters, anunta Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Contracte de finantare de peste 300 milioane de euro pentru agricultori, anulate

Numerosi intreprinzatori agricoli au pierdut contracte de finantare prin Programul National de Dezvoltare Rurala PNDR), valoarea acestora ridicandu-se la 300 de milioane de euro, potrivit cifrelor Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit APDRP), a declarat Veronica Toncea, director general al Fondului de Garantare a Creditului Rural FGCR).

Evaziune fiscala de 18 milioane euro in domeniul panificatiei

Un nou caz de evaziune fiscala a adus statului un prejudiciu de 18 milioane euro, relateazaB1 TV. Marti au avut loc 44 perchezitii domiciliare in Buzau, Braila,Vaslui, Covasna si Bucuresti pentru.

UniCredit Tiriac Bank imprumuta fondul de investitii NEPI cu 30 milioane euro

UniCredit Tiriac Bank a acordat fondului de investitii NEPI un credit de investitii de 30 milioane euro pentru refinantarea cladirii de birouri Lakeview de pe bulevardul Barbu Vacarescu din Bucuresti, pe care a cumparat-o la inceputul acestui an, a anuntat ieri banca.

Unicredit Tiriac Bank acorda NEPI un credit de 30 milioane euro pentru o refinantare

UniCredit Tiriac Bank a acordat un credit de investitii in valoare de 30 milioane euro fondului de investitii NEPI, pentru refinantarea cladirii de birouri Lakeview, se arata antr. un comunicat trimis redactiei.

Stoica cere restiturea sumei de 30 milioane euro, depusa pentru CFR Marfa.

Proprietarul Grup Feroviar Roman GFR), Gruia Stoica, a declarat, marti, ca a cerut comisiei de privatizare a CFR Marfa restituirea de urgenta a garantiei de 10 milioane de euro, precum si a avansului de 20 de milioane de euro depus pentru a indeplini conditiile de preluare a companiei. Gruia Stoica s-a declarat surprins de afirmatiile facute de ministrului Transporturilor, Ramona Manescu, care a declarat, luni, ca este analizata oportunitatea retinerii garantiei, transmite Mediafax. GFR a .

Asesoft International, firma apropiata de Sebastian Ghita, a castigat un contract de aproape 1,5 milioane euro cu Ministerul pentru Societatea Informationala

Asesoft International, firma apropiata de omul de afaceri Sebastian Ghita, a castigat in aceasta luna un contract in valoare de 6,41 milioane lei cu TVA aproape 1,5 milioane de euro), finantat din fonduri UE, in urma unei licitatii deschise, initiate in luna octombrie a anului trecut de Ministerul pentru Societatea informationala, conform datelor din Sistemul Electronic de achizitii publice SEAP). Contractul presupune livrarea unei solutii IT care sa permita interoperabilitatea intre diferite autoritati de certificare.

Bancile ramburseaza anticipat catre BCE 847 milioane euro

Bancile din zona euro vor rambursa, saptamana aceasta, 847 milioane de euro din imprumuturile contractate de la Banca Centrala Europeana BCE) prin programul de urgenta pe trei ani LTRO Longer Term Refinancing Operations), derulat in 2011 si 2012.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )