Libnet.ro
UNICEF

07:30

Controalele la toate spitalele care au folosit in ultimii cinci ani produse Hexi Pharma

Adevărul Adevărul,
Controalele la toate spitalele care au folosit in ultimii cinci ani produse Hexi Pharma

Patru spitale mari din municipiul Brasov si alte doua din judet vor fi controlate in acest zile. Se verifica legalitatea achizitiilor de produse de la Hexi Pharma. continuă pe Adevărul

Toyota se asteapta la prima scadere a profitului din ultimii cinci ani

Grupul auto japonez Toyota Motor Corp. a raportat miercuri un profit net record pentru exercitiul fiscal incheiat in luna martie 2016, adaugand insa ca pentru exercitiul 2016-2017 se asteapta la prima scadere a profitului net din ultimii cinci ani, ca urmare a aprecierii yenului, informeaza Bloomberg.

Reactia oficiala a SRI: Am trimis circa 100 de informari privind infectiile nosocomiale intraspitalicesti, in ultimii cinci ani (VIDEO)

In urma scandalului dezinfectantilor din spitalele romanesti, dar si a ultimei dezvaluiri facute de catre jurnalistilor Gazetei Sporturilor, Catalin Tolontan, si anuma ca SRI ar fi trimis.

SRI face rapoarte, autoritatile nu le iau in seama

Serviciul Roman de Informatii SRI) avea cunostinta despre situatia privind infectiile intraspitalicesti, mentionand, ieri, ca a transmis aproximativ o suta de informari in ultimii cinci ani decidentilor legali.

Reactia SRI in scandalul dezinfectantilor: Am trimis 100 de informari in ultimii 5 ani

Serviciul Roman de Informatii a trimis, in ultimii cinci ani, circa 100 de informari despre disfunctionalitatile din sistemul public de sanatate, inclusiv legate de fenomenul infectiilor nosocomiale.

Cinci ani de inchisoare pentru trei tineri care au violat o fata intr-un beci. Condamnarea a venit la doi ani si jumatate de la comiterea faptei

Cei trei agresori care au violat-o pe tanara de 21 de ani au primit cate cinci ani de inchisoare. Un al patrulea tanar a primit 2 ani si sase luni de inchisoare cu suspendare pentru tentativa de viol.

Retailerul francez de haine pentru barbati Celio vizeaza sa deschida sapte locatii in cinci ani

Retailerul francez Celio, prezent pe piata locala in sistem de franciza prin compania French Retail, planuieste sa deschida sapte locatii in urmatorii cinci ani, a declarat Desislava Bencheva, director de expansiune French Retail LTD.

Fiscul sa vanda catre ANL imobilele, iar debitorii sa ramana in casa inca cinci ani

Deputatul liberal Daniel Catalin Zamfir intentioneaza sa depuna la Parlament un nou proiect de lege, care sa vina in ajutorul beneficiarilor Programului Prima Casa ajunsi in imposibilitate de plata.

POZA ZILEI. Editia de colectie a Romaniei libere care marcheaza 150 de ani de la fondarea Dinastiei romane

Editia de colectie a Romaniei libere care marcheaza 150 de ani de la fondarea Dinastiei romane a fost distribuita ieri in cadrul sarbatorii organizate la castelul Peles de catre Casa Regala.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )