Libnet.ro
UNICEF

09:00

Controlul judiciar in cazul lui Sebastian Ghita, prelungit

România Liberă România Liberă,
Controlul judiciar in cazul lui Sebastian Ghita, prelungit

Procurorii DNA Ploiesti au prelungit cu 60 de zile, vineri, masura controlului judiciar fata de deputatul Sebastian Ghita in dosarul Hidro Prahova, in care este acuzat de sprijinirea unui grup infractional organizat. continuă pe România Liberă

Masura controlului judiciar, prelungita in cazul lui Sebastian Ghita

Procurorii DNA Ploiesti au prelungit, astazi, masura controlului judiciar fata de deputatul Sebastian Ghita in dosarul Hidro Prahova, in care este acuzat de sprijinirea unui grup infractional organizat.

Procurorii DNA au prelungit controlul judiciar pentru Sebastian Ghita, Iulian Hertanu, Mircea si Vlad Cosma, in dosarul cumnatului primului ministru

Procurorii DNA Ploiesti au prelungit vineri, pentru a doua oara, cu 60 de zile masura controlului judiciar fata de Iulian Hertanu, cumnatul premierului Victor Ponta, deputatul Vlad Cosma si seful Consiliului Judetean Prahova, Mircea Cosma, dupa ce o decizie similara fusese luata si in cazul deputatului Sebastian Ghita, anunta Mediafax. Cei patru sunt inculpati in dosarul in care procurorii DNA il acuza pe Iulian Hertanu de deturnare de fonduri europene in cadrul contractului incheiat cu SC Hidro Prahova pentru extinderea canalizarii din orasul Comarnic, judetul Prahova.

Sebastian Ghita ramane sub control judiciar

Procurorii DNA Ploiesti au prelungit, vineri, masura controlului judiciar fata de deputatul Sebastian Ghita in dosarul Hidro Prahova, in care este acuzat de sprijinirea unui grup infractional organizat,.

Deputatul Sebastian Ghita s-a prezentat vineri la DNA Ploiesti pentru prelungirea controlului judiciar

Sebastian Ghita s-a prezentat vineri la sediul DNA Ploiesti in cadrul procedurii de prelungire a masurii controlului judiciar dispusa de procurori. Prezenti in fata procurorilor vor mai fi si Iulian Hertanu,.

Cum s-a finalizat o licitatie IT demarata de DNA si ce spun procurorii despre participarea la procedura a unei firme care ar fi controlata de Sebastian Ghita

Directia Nationala Anticoruptie DNA) a atribuit prin licitatie, in data de 30 iunie, doua contracte pentru achizitia de echipamente IT - servere, statii de lucru fixe si mobile si echipamente firewall, catre firmele Trend Import Export si Webspot, valoarea finala cu TVA a contractelor depasind 450. 000 de euro, conform datelor publicate in aceasta luna in Sistemul Electronic de Achizitii Publice. Printre ofertanti s-a numarat si Asesoft Technologies, firma care, potrivit procurorilor, ar fi controlata si in prezent, in mod indirect, de deputatul Sebastian Ghita, trimis in judecata luna trecuta pentru dare de mita, spalare de bani si instigare la abuz in serviciu. Vezi in articol cine sunt actionarii celor doua firme castigatoare si de ce spun procurorii DNA ca Asesoft Technologies avea toate drepturile de a participa la licitatie.

STS va moderniza sistemul 112 cu firme care, potrivit DNA, ar fi controlate de Sebastian Ghita. Contract de 10 milioane lei plus TVA

Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS) a atribuit, in 23 iulie, un contract in valoare de 10. 999 lei fara TVA) de modernizare a sistemului 112 catre o asociere formata din ST, Quality Business Solutions si firme ale grupului Teamnet International, despre care procurorii DNA sustin ca ar fi controlate indirect de catre deputatul Sebastian Ghita, trimis in judecata luna trecuta pentru dare de mita, spalare de bani si instigare la abuz in serviciu. Aceasta a fost singura oferta depusa, iar suma finala a contractului atribuit este aceeasi cu valoarea estimata initial a contractului, arata datele publicate in 12 august in SEAP. In luna mai din acest an, furnizorul suedez de solutii IT Carmenta a sesizat Oficiul european de lupta anti-frauda OLAF), sustinand ca exista indicii privind o posibila frauda cu bani europeni in aceasta licitatie. Vezi in articol ce legatura este intre actionarii tuturor firmelor care au castigat aceasta licitatie si ce s-a mai intamplat cu plangerea facuta de suedezii de la Carmenta catre OLAFUPDATE Sebastian Ghita: Nu am legatura cu compania Teamnet. Informatiile din presa care leaga numele meu si compania Teamnet sugerand ca aceasta companie este si astazi controlata sau influentata de mine sunt false, transmite Ghita intr-un comunicat.

Comisarul Marius Maghiari vrea sa scape de controlul judiciar: Acest dosar a fost instrumentat nu de catre procurorii care sunt desemnati de Parchetul Judecatoriei Sectorului 1 pentru cauzele Brigazii Rutiere, ci de catre o doamna procuror

Marius Maghiari, fost sef in cadrul unui serviciu de la Brigada Rutiera a Capitalei, este cercetat sub control judiciar intr-un dosar privind un accident rutier pe care l-a provocat in urma cu aproape doua .

Sebastian Ghita: Nu am nicio legatura cu cautarea planorului disparut si compania Teamnet

Sebastian Ghita neaga orice implicare in cautarile planorului disparut pe 6 august, dupa ce compania Teamnet a anuntat ca va incepe cautarile in acest caz. Acesta a precizat ca informatiile aparute in.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )