Libnet.ro
UNICEF

22:00

Controverse la Roland Garros: jucatoarele ar trebui sa se gandeasca sa aiba copii

Online Sport Online Sport,
Controverse la Roland Garros: jucatoarele ar trebui sa se gandeasca sa aiba copii

Ernests Gulbis, starul tenisului leton, nu este un strain al comentariilor controversate. Ultimele au venit vineri seara, la Roland Garros. continuă pe Online Sport

Simona Halep si Sorana Cirstea vor evolua, joi, in turul doi la Roland Garros

Jucatoarele Simona Halep, locul 4 WTA si cap de serie numarul 4, si Sorana Cirstea, locul 27 WTA si cap de serie numarul 26, vor evolua, joi, in turul secund al turneului de Grand Slam de la Roland Garros.

Simona Halep si Sorana Cirstea vor evolua, sambata, in turul trei la Roland Garros

Jucatoarele Simona Halep, locul 4 WTA si cap de serie numarul 4, si Sorana Cirstea, locul 27 WTA si cap de serie numarul 26, vor evolua, sambata, in turul trei al turneului de Grand Slam de la Roland Garros, noteaza Mediafax.

Simona Halep si Sorana Cirstea vor evolua, sambata, in turul trei la Roland Garros

Jucatoarele Simona Halep, locul 4 WTA si cap de serie numarul 4, si Sorana Cirstea, locul 27 WTA si cap de serie numarul 26, vor evolua, sambata, in turul trei al turneului de Grand Slam de la Roland.

Roland Garros: Simona Halep si Sorana Carstea vor evolua joi in turul doi

Jucatoarele Simona Halep, locul 4 WTA si cap de serie numarul 4, si Sorana Carstea, locul 27 WTA si cap de serie numarul 26, vor evolua, joi, in turul secund al turneului de Grand Slam de la Roland Garros.

Un amanunt cheie care explica de ce Simona Halep poate deveni campioana la Roland Garros si de ce au fost eliminarile surpriza

Multi spun ca Simona Halep va fi impedicata de Maria Sharapova sa ia titlul la Roland Garros. Multi se mira de ce Serena Willams, Na Li sau Agnieszka Radwanska au fost eliminate. Va oferim explicatia noastra: Roland Garros nu este ce a fost, iar zgura pariziana este modificata.

LIVE Roland Garros: Scapa Halep si de Radwanska?

Agnieszka Radwanska, a treia pe lista capilor de serie in turneul feminin, a ramas principala favorita la castigarea turneului de la Roland Garros dupa eliminarile suferite de Serena Williams si Na Li in primele doua tururi. Poloneza joaca la aceasta ora cu Ajla Tomljanovic din Croatia, jucatoare de pe locul 72 mondial, care a castigat primul set. In cazul unei eliminari a polonezei, Simona Halep ar ramane principala favorita de la Roland Garros.

Halep traieste la intensitate maxima turneul de la Roland Garros: Iubesc acest turneu si simt foarte bine mingea

Simona Halep este foarte increzatoare in sansele sale la editia din acest an a turneului de la Roland Garros, unde este cap de serie numarul 4 la castigarea competitiei.

LIVE Sorana Cirstea - Jelena Jankovic la Roland Garros

Sorana Cirstea joaca in turul 3 astazi la Roland Garros, de la ora 14:00, live text pe onlinesport. ro.

Simona Halep se califica in optimi la Roland Garros

Simona Halep ajunge in primele 16 jucatoare de la Roland Garros dupa un meci cu Maria Teresa Torro Flor careia nu i-a lasat decat trei game-uri in putin peste o ora de joc.

LIVE Sorana Cirstea - Jelena Jankovic la Roland Garros (dupa ora 14:00)

Sorana Cirstea joaca in turul 3 astazi la Roland Garros, de la ora 14:00, live text pe onlinesport. ro.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2485 seconds )